SMEDEREVO U FINALU PROTIV MIHAJLOVCA: Osipaonica nije uspela da savlada srpskoligaša!

Autor:

Sport

08.03.2023

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član srpskoligaškog karavana stigao do finala.

SMEDEREVO U FINALU PROTIV MIHAJLOVCA: Osipaonica nije uspela da savlada srpskoligaša!

Foto: OFK Osipaonica

Danas je odigran drugi polufinalni susret kupa grada Smedereva. Pre četiri dana ekipa Smedereva je preko Podunavca osigurala plasman u finale, a danas je Osipaonica dočekala tim Mihajlovca.

Republika

Ekipa Osipaonice dugogodišnji je član Podunavske okružne lige, ali je prošle sezone usled loših rezultata morala da se pomiri sa selidbom u niži rang. Posle jesenjeg dela prvenstva na odličnom putu su da se ekspresno vrate u okružni fudbal, prednost u odnosu na drugoplasirani tim je osam bodova. 

Sa druge strane centra danas se nalazio član Srpske lige Zapad, ekipa OFK Mihajlovac, oni su na zimsku pauzu srpskoligaškog karavana otišli sa 12 pozicije, tri boda više u odnosu na prvi tim u zoni ispadanja. 

Pred oko 150 gledalaca na stadionu u Osipaonici viđen je odličan duel u kojem su se bolje snašli gostujući igrači.

Igrao se 23. minut kada je golman domaćih, Radivojević posle odlične intervencije skrivio jedanaestereac. Precizan sa kreča za goste bio je Igor Milovanović koji je čuvara mreže Osipaonice poslao na jednu, a loptu na drugu stranu.

Do kraja poluvremena bilo je igre na obe strane, pokušavali su domaći igrači da dođu do izjednačenja, ali im to nije polazilo za nogom.

U nastavku igre imali su loptu u svom posedu gostujući igrači, domaći tim je pomeranjem linija tima ka golu protivnika ostavljao veliki prostor za kontre i polu-kontre.

Kako se bližio poslednji sudijski zvižduk, igrači iz domaćeg tabora su svim silama krenuli ka golu protivnika, ali je to rezultiralo samo loptom u njihovoj mreži.

Igrao se 90. minut kada je Mihajlo Jovanović postavio konačan rezultat meča na 2:0.

OFK Osipaonica - OFK Mihajlovac 0:2 (0:1)

Osipaonica: Radivojević, Živanović, Glišić (od 55' Jovanović), Mihailović, Gitarić, Bečanović, Simić, N. Đorđević, Nikolić, Milošević, A. Đorđević

Mihajlovac: Veselinović, Stevanović, Marinković, Radojković (od 46' Marjanović), Šćepanović, Jovanović, Milovanović, Matić (od 46' Stojanović), Milojević, Stefanović, Spajić

Ekipa iz Mihajlovca ovom pobedom obezbedila je plasman u finale kupa grada, tamo ih već čeka sastav Smedereva sa kojim će odmeriti snage u borbi za trofej.

Prolećni deo prvenstva Osipaonica startuje 19. marta kada gostuju ekipi Godomin, dok sastav Mihajlovca za vikend dočekuje Slogu iz Kraljeva u 16. kolu Srpske lige Zapad.

BONUS VIDEO: 

 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading