NOVI LIDER PRED VELIKIM ISPITOM: Naftagas stiže na megdan Tekstilcu u subotu!

Autor:

Sport

02.03.2023

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je tek početak drugog dela prvenstva, veoma bitan duel će se igrati u subotu.

NOVI LIDER PRED VELIKIM ISPITOM: Naftagas stiže na megdan Tekstilcu u subotu!

Foto: FK Tekstilac Odžaci

Predstojećeg vikenda zakotrljaće se lopta sa centra i na mačevima Srpske lige Vojvodina. Jedan od interesantnijih, može se reći i derbi susret igraće se u Odžacima. 

Republika

Tekstilac je odustajanjem Radničkog iz Sombora lider na tabeli, prvi pratilac udaljen je na pet boda. Sastav iz Odžaka je za vreme jesenjeg dela prvenstva zabeležio devet pobeda, tri nerešena ishoda i dva poraza. U srpskoligaškom karavnu se nalaze već drugu sezonu za redom i sada su na dobrom putu da se priključe prvoligaškom društvu.

U nedelju će lideru gostovati ekipa Naftagasa. Prošlogodišnji prvak Vojvođanske lige Istok se odlično snašao u višem rangu. Na zimsku pauzu tim iz Elemira otišao je sa 23 boda što je bilo dovoljno za petu poziciju na tabeli. Da se nisu desila dva vezana poraza u poslednja dva kola sada bi imali samo bod zaostatka za liderom.

Iz redova gostujućeg tima za naš portal su povodom subotnjeg meča izjavili: 

- Spremni ulazimo u nastavak prvenstva, u subotu nas očekuje duel sa liderom na tabeli na njihovom terenu. Radujemo se početku prvenstva i nadamo se da ćemo beležiti dobre rezultate u prolećnom delu, pokušaćemo već za vikend da iznenadimo favorita i upišemo nova tri boda. 

Prvi duel između ova dva tima završen je podelom bodova, susret u Elemiru završen je rezultatom 1:1.

Tekstilac (Odžaci) - Naftagas (Elemir)

Subota, 4. mart od 14:30

Stadion Tekstilca u Odžacima

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading