KAZNENA EKSPEDICIJA NASTAVLJA GDE JE STALA: Temnić na gostovanju Parunovcu upisao nova tri boda!

Autor:

Sport

26.02.2023

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija bez poraza je sada na broju 18.

KAZNENA EKSPEDICIJA NASTAVLJA GDE JE STALA: Temnić na gostovanju Parunovcu upisao nova tri boda!

Foto: FK Temnić 1924 Varvarin

Nekadašanji prvoligaš je na dobrom putu da se za početak ove sezone izbori za povratak u Zonu Zapad.

Republika

Ekipa Parunovac danas je na svom terenu ugostila jesenjeg prvaka liga, sastav Temnića 1924. U prvom susretu ova dva tima u Varvarinu slavio je domaćin rezultatom 3:0.

Domaći sastav je na ovom meču zaigrao sa samo 10 fudbalera, na golu Parunovca nalazio se mladi Luka Jovanović koji je sa 17 godina i pet meseci bio najmlađi učesnik utakmice.

Već u šestom minutu gosti prelaze u vođstvo. Mladog Jovanovića savladao je Nemanja Čabrić za vođstvo Temnića.

Samo četiri minuta kasnije isti igrač je duplirao prednost jesenjeg prvaka, 2:0. 

Do kraja poluvremena nije bilo promene rezultata, gostujući trener je izvršio i jednu izmenu. Viktora Petrovića je zamenio Marko Vujić.

Posle desetominutne pauze situacija na terenu se nije promenila, imali su loptu u nogama igrači Temnića i konstanto su vršili pritisak na protivničkoj polovini.

U 57. minutu sa klupe Temnića ušla su još četiri igrača i time su izvršene sve dozvoljene izmene.

Lider je na kraju slavio rezultatom 2:0 i time je nastavio seriju pobeda koja sada iznosi 16 vezanih pobeda. Ekipu Parunovca u nastavku prvenstva očekuje velika borba za opstanak u Prvoj rangu rasinskog okruga.

Parunovac - Temnić 1924 (Varvarin) 0:2 (0:2)

Parunovac: L. Jovanović, N. Jovanović, Gmijović, Milovanović, Stankić, Rakić, Gligorijević, Lazarević, B. Vukadinović, D. Vukadinović

Temnić 1924: Stojanović, Jovanović (od 57' Milojević), Kolarević, Mihajlović, Petrović (od 35' Vujić), Ilić (od 57' Kurtanović), Kolarević, Čabrić (od 57' Jevremović), Todorović, Đorđević (od 57' Kozić), Ćosić

U sledećem kolu Temnić dočekuje prvog pratioca, ekipu Sloge koja je jedina u prvom delu sprečila lidera da upiše tri boda. Tim Parunovca gostuje Mačkovcu u meču koji u mnogome može da odluči dalji tok sezone za oba sastava.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading