Mihailo Ivanović - srpski revolucionar u Severnoj Koreji sada na klupi GSP Poleta! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.02.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda Nižih liga na Republici donosi vam zaista specifičnu priču.

Mihailo Ivanović - srpski revolucionar u Severnoj Koreji sada na klupi GSP Poleta! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Mihailo Ivanović

Severna Koreja je večita misterija.

Republika

O samoj zemlji znamo jako malo, a o sportu u njoj - još manje.

Retki su oni koji dobiju priliku da se upoznaju sa ovom izolovanom državom, ali, ipak, jedan Srbin imao je priliku da radi i pokrene pravu fudbalsku revoluciju u Severnoj Koreji.

Trener GSP Poleta, Mihailo Ivanović, samo za gledaoce Nižih liga otkrio je kako izgleda živeti i raditi u ovoj zemlji, a osim anegdota vezanih za boravak u najzatvorenijoj državi planete, govorio je i o brojnim drugim zanimljivim temama.

Ako vas zanima kako je Ivanović otišao put Severne Koreje, koliki uspeh je napravio, da li je bio zadovoljan životom, je li se upoznao sa tamošnjom kulturom - onda ne smete propustiti novu epizodu Nižih liga na Jutjub kanalu Republika News.

Sam Mihailo Ivanović ima ogromno trenersko iskustvo iza sebe i u dosadašnjem toku karijere koja traje više od 30 godina radio je u velikom broju klubova, ali i u stručnom štabu reprezentacije Makedonije. Počeo je kao pomoćnik u OFK Beogradu, a zatim je bio glavni trener u Zvezdari, Dubočici, Prištini, Skoplju, Apoelu, Doksi i Etnikosu, da bi se ponovo obreo u ulozi pomoćnika u Šangaju i reprezentaciji Makedonije.

Usledila su nova iskušenja, pa je kao šef stručnog štaba vodio Zemun, obrenovački Radnički, Voždovac, Smederevo, Rad, OFK Beograd, podgoričku Budućnost, Novi Pazar, Dorćol, put u Severnu Koreju i na kraju, GSP Polet. Takođe, Ivanović je jedno vreme bio i u Kini, a njegova životna priča, sa posebnim akcentom na Severnu Koreju, čeka vas u novoj epizodi Nižih liga na Republici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading