KAKO DALJE? Pregovori uprave i trenera nisu urodili plodom! Hoće li klub morati da potraži novo rešenje na mestu šefa stručnog štaba?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.02.2023

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do dogovora i dalje nije došlo.

KAKO DALJE? Pregovori uprave i trenera nisu urodili plodom! Hoće li klub morati da potraži novo rešenje na mestu šefa stručnog štaba?

Foto: FK Sloga Sjenica

Fudbaleri Sloge iz Sjenice prvi deo šampionata u okviru Zlatiborske okružne lige okončali su na sredini tabele sa 19 osovjenih bodova, ali borba za očuvanje statusa i dalje nije okončana.

 

U nastavak sezone Sjeničani ulaze sa skorom od šest pobeda, jednog remija i osam poraza, a ostvarenje je moglo biti i znatno bolje da fudbaleri Sloge u poslednja tri jesenja susreta nisu doživeli isto toliko poraza (Gorobilje 1:2, Rampa Požega 0:2 i Avijatičar Vranjani 1:5), ali nova uprava kluba susreće se sa velikim problemom pred nastavak takmičenja.

Naime, pitanje šefa stručnog štaba i dalje nije rešeno, s obzirom da pregovori sa dosadašnjim trenerom nisu urodili plodom. Klupsko rukovodstvo je imalo želju da trener Enko Hadžović nastavi sa vođenjem ekipe i tokom prolećnog dela šampionata, ali je on ponudu, barem za sada odbio. Međtuim, kako se nezvanično saznaje ostavljen je prostor za nastavak razgovora i postizanje dogovora na obostrano zadovoljstvo.

Foto: FK Sloga Sjenica

Sve opcije su i dalje otvorene - trener Enko Hadžović

 

Kada je reč o nastavku šampionata, u prolećnoj premijeri fudbaleri sjeničke Sloge gostuju Perućcu u susretu u kojem će obe ekipe imati imperativ osvajanja bodova. Prvi ovosezonski duel ekipa Sloge je rešila u svoju korist ubedljivim rezultatom 4:0.

Ostaje da se vidi da li će klub u nastavak takmičenja ući sa šefom stručnog štaba koji je ekipu predvodio tokom prethodne jeseni, ili će morati da pronađe neko novo rešenje koje će povesti Slogu ka ostvarenju zacrtanog cilja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading