BELOCRKVANSKI BAK UPALIO MOTORE: Ciljevi za drugi deo sezone su već svima dobro poznati!

Autor:

Sport

28.01.2023

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da igrači ponovo obuju kopačke.

BELOCRKVANSKI BAK UPALIO MOTORE: Ciljevi za drugi deo sezone su već svima dobro poznati!

Foto: FK BAK Bela Crkva

Trećeplasirani sastav PFL-a Pančevo danas je otpočeo pripreme za nastavak sezone. 

Republika

Prošle godine BAK je bio član Vojvođanske lige Istok, ali su na kraju sezone morali da se pomire sa silaskom Područnu ligu. Ove takmičarske godine uprava kluba želi da se ekspresno vrati.

Prozivci stručnog štabu odazvalo se 26 igrača, među njima se nalaze i novajlije. Za sada je BAK ojačan dolaskom tri igrača. Leondardo Bekirovski (18), Marić Vuk (17) i Nedeljković Milan (19). Ovim pojačanjima klub je nastavio sa planom da u svom sastavu imaju jako mlade igrače. Iz opravdanih razloga dva imena sa spiska nisu bila pristuna prvog treningu.

 

 

Nakon obavljenih testirana odigrana je i trening utakmica, igračima predstoji jak tempo i veoma zahtevni treningu u narednom periodu. Konkurencija je veoma jaka, svaki igrač će se boriti za mesto u timu. Trenerski tandem Živković Petar i Marila Vladimir će biti na slatkim mukama prilikom sastavljanja startne postave.

Uprava BAK-a poželela je dobrodošlicu novajlijama, dobro zdravlje igračima i da što lakše podnesu pripreme koje su pred njima. Pored treninga zakazano je i nekoliko prijateljskih susreta. Prvi je već 5. februara protiv Crvene Zvezde (Pavliš), sa kojom će se igrati i 22.2., zatim sa Slogom Plandište (12.2.), Banatul Lokve (19.2) i na kraju sa Vulturulom 26.2.

BAK prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Dolovo, na startu sezone u duelu ova dva tima rezultat je bio 2:2.

BONUS VIDEO: 

 
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading