MerkurXtip „SA TERENA“: Žitelji u Elemiru su oduvek živeli za fudbal!

Autor:

Sport

25.01.2023

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sklopu dalje promocije „pravog“ fudbala, MerkurXtip je pokrenuo novi format pod nazivom „Sa terena“, kratku emisiju koja će putujući po Srbiji predstavljati klubove iz nižih liga.

MerkurXtip „SA TERENA“: Žitelji u Elemiru su oduvek živeli za fudbal!

Foto: MerkurXtip

Naš Marko Grbić šparta Srbijom i prikazuje pravo lice malih klubova koji mogu da ponesu ime i veliki zbog predanog rada i borbe sa problemima koje nosi svakodnevno funkcionisanje.

Republika

Imaćemo priliku da se upoznamo sa nosiocima esencije fudbalske igre u našoj zemlji, a u 16. epizodi donesimo priču o Fudbalskom klubu Naftagas iz Elemira, člana Srpske lige - grupa Vojvodina koji zauzima 8. mesto i ostatak ove sezone boriće se za ostanak u vrhu tabele, iako je prevashodni cilj kluba bio opstanak u ovom rangu takmičenja.

Na prvi pogled, jasno je da se radi o klubu koji je u tesnoj saradnji sa našim industrijskim gigantom koji je često uključen u veće infrastrukturne projekte kojih će tek biti na stadionu u Elemiru. Klub koji je ušao u 102. godinu postojanja uradio je puno, ali pre svega zbog sloge žitelja ovog mesta koje je uvek živelo za fudbal.

Poslušajte još jednu sjajnu priču iz Banata od člana uprave elemirskog kluba Milana Poučkog, o tome ko su najveći rivali kluba, a sve kroz kratki istorijat u kome su dotaknuti najveći uspesi kluba, ali i o tome kako, kada se skupi velika grupa ljudi i svako da svoj doprinos, može da se napravi ozbiljan kolektiv sa svim onim što treba da ima. Pogledajte i mesto na kom je bila nadaleko poznata kafana „Stadijon“ (da, sa „j“) i kako bi uskoro trebao da izgleda stadion sa igralištem u Elemiru, ali i kakvi su planovi sjajne i poletne uprave kluba.

Do neke nove priče, budite sa MerkurXtip-om NA TERENU i upoznajte pravi srpski fudbal!

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading