VEĆ ŠEST NOVAJLIJA JE PREDSTAVLJENO: Očekuje se dolazak golmana i još jednog igrača!

Autor:

Sport

19.01.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike promene u igračkom kadru Ljukova.

VEĆ ŠEST NOVAJLIJA JE PREDSTAVLJENO: Očekuje se dolazak golmana i još jednog igrača!

Foto: FK Ljukovo

Posle ispadanja iz Sremske lige i ove sezone nešto slabije rezultate beleži tim iz Ljukova.

Republika

Na zimsku pauzu u Međuopštinskoj ligi Srem otišli su sa sa 12. pozicije i svega 11 bodova. Zabeležene su tri pobede, dve podele bodova i čak osam poraza. Za ekipu koja je dugogodišnji član okružnog ranga ovo nisu rezultati po očekivanju.

Uprava kluba u ovom prelaznom roku rešila je da dosta promeni igrački kadar. Čak šest novih lica stiglo je u svlačionice tima, a očekuje se dolazak još dva igrača.

Slaviša Vidović (28) dolazi iz ekipe Rudar (Vrdnik). U istoj ligi sa svojim sada već bivšim saigračima završio je na 11. mestu. Igrao je još i za Hajduk (Šimanovci), Borac (Stejanovci), Donji Petrovci, PSK Putnici, Sloven (Ruma), Donji Srem (Pećinci) i Srem (Sremska Mitrovica). Ovo je njegov drugi mandat u dresu Ljukova. 

Lazar Živanović (26) u prethodnom periodu nosio je dres Sloge iz Maradika. Igrao je još i za Borac (Jerkovci), Železničar (Inđiju) i Inđiju. Aktivan je i na parketu gde nastupa za KMF Indians 2013.

Stojanović Dragan (26) prošlu polusezone proveo je u ekipi Dunav (Novi Slankamen). Prethodno je igrao i za timove Donji Petrovci, Hajduk (Beška) i Inđiju.

Vukašin Tanasković (23) poslednjih godinu dana igrao je za sastav PSK Putnici. Pre toga nosio je i dres ekipa Donji Petrovci, Jedinstvo (Kraljevci), Napredak (Žarkovac) i Inđiju.

Paket pojačanja zatvaraju Davor Lubascik i Vlada Cvijanović.

Ljukovo prolećni deo prvenstva otvara pred svojim navijačima protiv ekipe Hajduk 1932. U prvom susretu u Šimanovcima rezultat je bio 3:0 za domaći sastav. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading