BSK SKLAPA ODLIČAN TIM: Veći deo posla sa dolascima je odrađen, čeka se još jedan igrač!

Autor:

Sport

15.01.2023

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treći novajlija u redovima tima iz Baćevca.

BSK SKLAPA ODLIČAN TIM: Veći deo posla sa dolascima je odrađen, čeka se još jedan igrač!

Foto: FK BSK 1926 Baćevac

Uprava kluba želi da se vrati u zonski rang takmičenja.

Republika

U ovom prelaznom roku dres BSK-a je za sada zadužio Jovan Jevremović koji je stigao iz Torlaka i Dragan Gogić koji je u prvom delu sezone nosio dres Barajeva. Treće pojačanje za proleće je Jovan Vučetić (23). 

Vučetić dolazi iz ekipe Barajevo sa kojom se takmičio u Beogradskoj zoni. Na zimsku pauzu je otišao sa svojim sada već bivšim saigračima na petom mestu na tabeli. Pre toga je nastupao za 1. Maj iz Rume, Železničar (Pančevo), Vršac, Internacional, Čukariči i Rad. Sa timom iz Pančeva izborio je plasman u Prvu ligu Srbije. Igra na poziciji veznog igrača i biće veliko pojačanje za nastavak borbe za zonski rang.

Republika

Foto: FK BSK 1926 Baćevac

Jovan Vučetić

Iz kluba su povodom trećeg novajlije izjavili:

- Bili smo strpljivi i čekali smo da se pojavi dobar igrač na poziciji zadnjeg veznog. Imali smo sreće da je Vučetić poželeo da promeni sredinu, a kod nas je prepoznao dobru priliku. U njegovom dolasku pomogao nam je njegov sugrađanin Jevremović koji je kod nas došao iz ekipe Torlak. Skoro da već imamo sklopljen tim za proleće, čekamo samo još jedno pojačanje na poziciji zadnjeg veznog. 

BSK nastavak sezone otvara na gostovanju ekipi Vranić, u prvom susretu prvoplasirani tim na tabeli slavio je rezultatom 2:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading