POTPIS VREDAN VIŠEG RANGA: Dileme nema - sve propušteno, na proleće će biti nadoknađeno!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.12.2022

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jesenje lovorike su izmakle za samo jedan korak, ali optimizam ne jenjava. Klub je povukao prve korake ka stvaranju ekipe koja će ostvariti željne ciljeve.

POTPIS VREDAN VIŠEG RANGA: Dileme nema - sve propušteno, na proleće će biti nadoknađeno!

Foto: FK BSK 1926 Baćevac

Kiksom u Dudovici u okviru pretposlednjeg 12. jesenjeg kola u okviru Prve beogradske lige - "grupa B" protiv OFK Budućnosti, fudbaleri BSK 1926 iz Baćevca ostali su bez najbolje startne pozicije pred odlučujuće borbe kada je reč o plasmanu u Beogradsku zonu.

 

U Baćevcu ništa ne prepuštaju slučaju. Klupsko rukovodstvo uveliko radi na jačanju rostera, kako bi se ekipa nakon dve godine vratila u četvrti stepen srpskog klupskog fudbala.

Tim povodom, na vernost baćevačkoj ekipi obavezao se sjajni napadač Jovan Jevremović koji u BSK 1926 stiže iz redova kumodraškog Torlaka. Jevremović je igračku karijeru započeo u mlađim kategorijama Čukaričkog, a pre dolaska u Torlak, prve seniorske korake načinio je u redovima BASK-a sa Careve Ćuprije.

Foto: FK BSK 1926 Baćevac

Kreću u pohod ka Beogradskoj zoni - FK BSK 1926 Baćevac

 

Zadovoljstvo dovođenjem velikog pojačanja, istakao je i prvi čovek kluba iz Baćevaca, Slobodan Stanimirović:

- Zadovoljan sam sa onima koji su ostali nakon jesenjeg dela sezone, a prva želja nam se ispunila, doveli smo veliko pojačanje. U završnici su pregovori sa još trojicom i svi u upravi kluba očekujemo da ćemo na proleće imati jaču ekipu i da ćemo se nakon dve godine vratiti u Beogradsku zonu.

Već u prvom kolu nastavka šampionata ekipu BSK 1926 očekuje veliko iskušenje. Tim iz Baćevca gostuje u Vraniču istoimenoj ekipi. Na početku aktuelne sezone BSK 1926 je na svom igrališti ostvario trijumf nad timom iz Vranića rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading