POSAVAC ĆE NA PROLEĆE BITI NOVI TIM: Stigao je i dvanaesti novajlija u ovom prelaznom roku!

Autor:

Sport

15.01.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Boljevaca je već totalno promenjen.

POSAVAC ĆE NA PROLEĆE BITI NOVI TIM: Stigao je i dvanaesti novajlija u ovom prelaznom roku!

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

Uprava kluba je izborom novog trenera po dosadašnjim aktivnostima ubola džekpot.

Republika

Trenersko ime Duška Bulaje je privuklo mnoge igrače da obuku dres Posavca u ovom prelaznom roku. Za sada je predstavljeno 11 novih lica u igračkom kadru. Devetoplasirani tim Prve beogradske lige (grupa A) će na proleće izaći u totalno novom sastavu.

Republika

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

Jovan Jeftić

Pod trenerskom palicom Bulaje na proleće biće i Jeftić Jovan (22). Jeftić je ponikao u Sremu iz Jakova, igrao je još i za Borac iz Progara gde posle šest meseci stiže u Posavac. Odlikuje ga velika brzina, borbenost i upornoost. Igra na poziciji zadnjeg veznog. 

Sa svojim sada već bivšim timom takmičio se u Međuopštinskoj ligi Beograd i na zimsku pauzu je otišao sa osmog mesta na tabeli. Trener Bulaja je posle novog transfera izjavio:

- Za sada sam zadovoljan kako se odvija prelazni rok koji zvanično još nije ni počeo. Šest kvalitetnih igrača je ostalo od sastava koji sam zatekao i oni će zajedno sa novajlijama uz dobar rad predstavljati odličan kolektiv. Svi se nadamo da će Posavac igrati zapaženu ulogu u prolećnom delu. Sa Jovanom do sada nisam sarađivao, ali su mi njegovi kvaliteti dobri poznati i radujem se saradnji. 

U prvom kolu na proleće Posavac gostuje ekipi Heroj Polet. U prvom susretu u Boljevcima rezultat je bio 1:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading