OČEKUJU SE VELIKE PROMENE NA SVIM POLJIMA: Za sada je angažovan novi trener kao i jedan novajlija u igračkom kadru!

Autor:

Sport

10.01.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šumadinac je već pretrpeo velike promene na svim poljima.

OČEKUJU SE VELIKE PROMENE NA SVIM POLJIMA: Za sada je angažovan novi trener kao i jedan novajlija u igračkom kadru!

Foto: FK Šumadinac Bečmen

Ekipa iz Bečmena igra svoju drugu sezonu u Međuopštinskoj ligi Beograd (grupa A). U ovom prelaznom roku desile su se već sada velike promene.

Republika

Duško Bulaja koje je u Šumadincu pored trenerske obavljao i još neke funkcije otišao je na kraju polusezone. Bulaja je angažovan od strane Posavac Tišme, pa je u Boljevcu poveo i neke igrače iz Bečmena. 

Za trenera prvog tima pre par dana izabran je Dragan Marjanović, a odmah po imenovanju šefa stručnog štaba krenulo se sa jačanjeg i igračkog kadra. Novajlija u svlačionici Šumadinca na proleće biće Miloš Živković (36).

Živković dolazi iz ekipe Srem (Sremski Mihaljevci) za koju je nastupao prethodnu polusezonu u Sremskoj ligi. Na zimsku pauzu sa sada već bivšim timom otišao je sa trećeg mesta. Miloš je igrač koji može da odigra odlično na pozicijama prednjeg i zadnjeg veznog. 

Republika

Foto: FK Šumadinac Bečmen

Miloš Živković

U predstojećem periodu očekuje se dolazak još nekoliko novih igrača, kao i članova u upravi kluba. Šumadinac je jesenji deo prvenstva završio na 10. poziciji na tabeli sa samo deset bodova. Niko u klubu nije zadovoljan učinjenim u prvom delu imajući u vidu da su pre samo dve sezone igrali jači rang takmičenja.

Prvi takmičarski meč na proleće tim iz Bečmena igra na gostovanju ekipi BUSK. U prvom susretu ove sezone na svom terenu poraženi su rezultatom 3:2. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading