DILEMA JE RAZREŠENA: Iskusni fudbaler ostaje veran klubu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.01.2023

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U redovima vojvođanskog srpskoligaša mogu da odahnu.

DILEMA JE RAZREŠENA: Iskusni fudbaler ostaje veran klubu!

Foto: FK Podunavac Belegiš

Fudbalski klub Podunavac iz Belegiša prvi deo sezone u okviru Srpske lige Vojvodina okončao je na visokoj šestoj poziciji i svi u redovima novog člana trećeg stepena srpskog klupskog fudbalskog takmičenja, moraju biti zadovoljni navedenim ostvarenjem.

 

Sportski kolektiv koji egzistira u mestu koje je još u bronzano doba posedovalo belegišku arheološku kulturu, tokom prethodne jeseni ostvario je šest trijumfa, isto toliko remija i tri poraza i sa navedenim ostvarenjem u prolećni deo šampionata ulazi kao "kandidat iz senke" kada je u pitanju borba za plasman u prvoligašku konkurenciju.

U cilju ostvarenja što boljih rezultata tokom predstojećeg proleća, klub užurbano radi na formiranju igračkog rostera, a prioritet je zadržavanje onih koji su u prethodnom periodu najviše doprineli rezultatima Podunavca. Rukovodstvo sportskog kolektiva iz Belegiša danas je obradovalo sve pristalice činjenicom da će iskusni vezni fudbaler Kosta Spasić i u narednih šest meseci biti deo kluba.

Foto: Nsfudbal.com

I u nastavku sezone Kosta Spasić će nositi dres Podunavca

 

Tim povodom javnosti se obratio i dvadesetosmogodišnji fudbaler:

- Zadovoljan sam u Belegišu. Igrali smo dobro i zasluženo smo među šest najboljih timova. Imam dobar odnos sa trenerom Živkovićem i nastavićemo da radimo zajedno. Napravili smo temelj za uspeh i potrebno je da ponovimo naše igre u drugom delu sezone. Verujem u još bolje proleće - istakao je za portal "Nsfudbal.com" Kosta Spasić.

Treba istaći da je fudbaler koji igra na poziciji zadnjeg veznog igrača svoje prve fudbalske korake načionio u školi beogradskog Rada,a  zatim je nastupao za Šumadiju iz Aranđelovca, IM Rakovicu, Omladinac iz Novih Banovaca i OFK Vršac. Sa ekipom novosadske Mladosti GAT izborio je plasman u Super ligu Srbije, a pre prelaska u Belegiš nosio je dres Radničkog iz Sombora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading