KORENITE PROMENE: Novo rukovodstvo garantuje povratak kluba na stare staze uspeha!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.12.2022

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potez koji bi trebao da predstavlja prekretnicu...

KORENITE PROMENE: Novo rukovodstvo garantuje povratak kluba na stare staze uspeha!

Foto: FK Mladost Kruščić

Fudbalski klub Mladost Iz Kruščića tokom prethodne jeseni nije ostvario očekivane rezultate u okviru Međuopštinske fudbalske lige Sombor - 1. razred. Plavo-beli se nalaze na tabeli samo jednu stepenicu iznad pozicije koja vodi u niži rang i očekivano, tokom zimske pauze izvršene su temeljne promene u klupskom rukovodstvu.

 

Izborna Skupština FK Mladost Kruščić poverila je rukovođenje klubom Damiru Kiliću koji će u narednom periodu obavljati funkciju predsednika, a u novoj upravi nalaze se nekadašnji i sadašnji igrači Mladosti Damir Kilić, Darko Grdinić, Goran Kovijanić, Dalibor Varga, Danijel Varga, Radule Rabrenović, Željko Kokot, Predrag Kišjuhas i Velimir Trivunović, dok je za novog klupskog sekretara izabran Bojan Sobek.

Kako je istaknuto na Skupštini kluba, primarna ideja jeste da klub sa novim i mladim rukovodećim kadrom i ljudima koji vole FK Mladost, pokrene jednu novu, zdraviju priču koja će pomoći povratku Mladosti na staze koje joj i pripadaju.

Foto: FK Mladost Kruščić

Dom fudbalera Mladosti

 

Istovremeno, klub obaveštava sve svoje pristalice da je započeta i prodaja članskih karata za predstojeću godinu i u klubu se nadaju da će na ovaj način navijači Mladosti pomoći finansijskom poslovanju sportskog kolektiva iz Kruščića.

Kada je reč o samim ostvarenjima na "zelenom tepihu", Mladost je tokom prethodne jeseni zabeležila svega dva trijumfa i jedan remi u ukupno 13 odigranih susreta. Sa samo sedam bodova na kontu predstoji im grčevita borba za kako bi izbegli silazak u niži stepen takmičenja, MFL Sombor - 2. razred.

Republika

Foto: FK Mladost Kruščić

Povratak na stare staze uspeha

 

Veoma važan meč očekuje ih na samom startu drugog dela šampionata kada će na svom igrališti dočekati ekipu Radničkog iz Sombora, ekipu koja im je jedan od glavnih konkurenata u borbi za očuvanje trenutnog statusa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading