MILOŠ ŠARIĆ - KRALJ STRELACA: Uzdanica Torlaka vodi reprezentaciju Beograda ka krovu Evrope! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.12.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni Šare bio je gost Nižih liga.

Njegovo ime sinonim je za golove. U novoj epizodi Nižih liga koju možete pogledati na youtube kanalu „Republika news“ ugostili smo Miloša Šarića. Popularni Šare fudbaler je Torlaka i kapiten amaterske reprezentacije Beograda, te se u oba dresa ističe kao mašina za postizanje pogodaka.

Republika

Golmani su u strahu kad god ga vide, a on to koristi na najbolji mogući način, pa se ove sezone u Srpskoj ligi Beograd već deset puta upisivao u strelce.

Nije delovalo da će Miloš Šarić uspeti u fudbalu. Čak, naprotiv - sa 18 godina je, usled razočaranja, okačio kopačke o klin i napravio dugu pauzu. Na teren se, više rekreativno nego sa nekom ozbiljnom namerom, vratio sa 23 godine i od tada je krenuo njegov uspon. Iz sezone u sezonu preskakao je rangove, u svakom klubu bio je najbolji strelac, došao je do kapitenske trake u amaterskoj reprezentaciji Beograda, kao i na korak od profesionalnog fudbala i ugovora.

Sada ima dva sna - da sa amaterskom reprezentacijom Beograda podigne pehar na Evropskom prvenstvu i da se, u nekoj bliskoj budućnost, oproba i na najvećoj sceni kada je klupski fudbal u pitanju.

Njegova životna priča, isprepletana raznim anegdotama i velikim brojem golova u svim rangovima niželigaškog fudbala u Beogradu i okolini čeka vas na youtube kanalu "Republika news".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading