IZNENAĐENJE SE PRIPREMA: Navijači će biti oduševljeni!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.12.2022

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U gradu u kojem se reke Jablanica i Obnica spajaju u reku Kolubaru, sve više se pažnje polaže sportskom marketingu.

IZNENAĐENJE SE PRIPREMA: Navijači će biti oduševljeni!

Foto: FK Budućnost Krušik 2014 Valjevo

Grb kluba

Fudbalski klub Budućnost Krušik 2014 iz Valjeva trenutno se takmiči u okviru trećeg ranga srpskog fudbalskog takmičenja, a uskoro će pristalice ovog sportskog kolektiva imati razloga za veliko zadovoljstvo.

 

Valjevski fudbaleri su u jesenjem delu Srpske lige Zapad ostvarili skor od četiri pobede, pet remija i šest poraza i sa 17 osvojenih bodova zauzeli su desetu poziciju na tabeli i tokom predstojećeg proleća klub će morati da stabilizuje svoja ostvarenja na terenu kako bi izbegao borbu za opstanak u ovom rangu takmičenja. Ostvarenje Valjevaca moglo je biti i znatno bolje, ali tokom poslednjih šest prvenstvenih mečeva nisu uspeli da osete slast pobede čime su i dospeli u trenutnu situaciju.

Pored želje da se tokom prolećnog dela šampionata ostvare znatno bolji rezultati, u klubu maksimalno rade i na svom marketingu. Tim povodom, iz valjevskog kluba stižu informacije da će navijači Budućnosti Krušik 2014 uskoro moći da se podiče novim navijačkim rekvizitima, tj. šalovima koji će se uskoro naći u prodaji.

Foto: FK Budućnost Krušik 2014 Valjevo

Uskoro stižu novi navijački šalovi

 

Ekipa Budućnosti Krušik 2014 u prolećne borbe ulazi gostovanjem u Krupnju gde će odmeriti snage sa ekipom Rađevca. Prvi susret dve ekipe koji je na startu šampionata odigran u Valjevu, pripao je Rađevcu rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Srba

23.12.2022 20:03

Idemo niže lige samo jako