Xtip Stream Emisija – Milan Bojović!

Autor:

Sport

08.12.2022

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi format na našem kanalu - Xtip Stream „Emisija“ sa Sandrom. Bavićemo se fudbalskim temama uz sjajne i dokazane sagovornike u ovom sportu, a različitih pozadina, ciljeva i radnih navika. Navikli smo kroz uobičajene formate da je mnogo toga lepog na našoj sportskoj i fudbalskoj sceni, ali spremite se da čujete i drugu stranu medalje.

Xtip Stream Emisija – Milan Bojović!

Foto: Promo

Priče su tu o usponima i padovima kako pojedinaca tako i kolektiva, svim odricanjima koje sport nosi, kao i problemi sa kojima se klubovi, treneri i igrači susreću svakodnevno.

 

Imali smo tu čast da u našoj osmoj epizodi Xtip Stream Emisije ugostimo Milana Bojovića, rasnog centarfora sa bogatom domaćom, ali i internacionalnom karijerom koja traje već 18 godina. Obećavao je Bojović već kao klinac i iz rodnih Lučana otišao u Partizan za koji je potpisao prvi profesionalni ugovor, ali je tri godine proveo na pozajmicama u Radnički, Srem i Teleoptik, da bi usledila selidba u Čukarički. Posle dve sezone na „Brdu“, proveo je dve u Jagodini, pa jednu u novosadskoj Vojvodini. Tada se karijera preselila van granica Srbije, najpre u Grčku gde je nastupao za Panetolikos i Larisu, uz mali izlet u Izrael i klub Bnei Sahin. Jedna dobra sezona u Mladosti iz Lučana kada je u 26 mečeva postigao 16 golova preporučila ga je za novi odlazak „napolje“ i to u Kazahstan gde je nastupao za Kajzar i Žetisu, a 2019. godine vratio se u Mladost i u svoje Lučane iz kojih je krenuo na fudbalski put.

Tema ove „Emisije“ i sjajnog razgovora je jednostavan – „Kako se postaje golgeter“ i to od čoveka koji je veoma blizu granice od postignutih 200 golova na zvaničnim utakmicama u seniorskoj karijeri. Svi oni koji se bave fudbalom, imaju priliku da nešto nauče, o radnim navikama i posvećenosti, ali čuće i par „fazona“ koji će svakome biti korisni u karijeri.

 

 

Gotovo da nema fudbalske teme koju smo izostavili u druženju sa Milanom Bojovićem, pa vam preporučujemo da poslušate sjajnu priču u našoj Xtip Stream „Emisiji“ i saznate mnogobrojne informacije iz najvažnije sporedne stvari na svetu!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading