NAŠE MALO, NEKOME ZNAČI MNOGO: Ljig na nogama - Napredak, Stari drugari, Rajac i Mladost zajedno u humanitarnoj akciji!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.12.2022

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apel za pomoć.

NAŠE MALO, NEKOME ZNAČI MNOGO: Ljig na nogama - Napredak, Stari drugari, Rajac i Mladost zajedno u humanitarnoj akciji!

Foto: FK Rajac Kadina Luka

Hitan apel za pomoć.

 

Ljižanka Maja Spasojević (29) putuje u nedelju 11. decembra u Grčku u jednu od najpoznatijih klinika za lečenje onkoloških bolesti. Lekari ove bratske zemlje su nakon analiza dostavljenih snimaka i rezultata, uputili poziv da se već u ponedeljak 12. decembra javi na lečenje za koje postoje ohrabrujuće vesti. Ukupna neophodna suma potrebna za troškove lečenja iznosi nešto preko 23.000 evra, a više od polovine neophodne sume već je prikupljeno.

Kako bi se i ostatak od 10.150 evra prikupio, u humanitarnu akciju uključila su se i četiri fudbalska kluba sa teritorije Ljiga. 

Fudbalski klubovi Napredak iz Jajčića, Stari drugari iz Ljiga, Rajac iz Kadina Luke i Mladost iz Latkovića tim povodom organizovali su humanitarni turnir u malom fudbalu koji će e održati u nedelju 11. decembra sa početkom od 18 časova u sali Osnovne škole u Ljigu.

Foto: FK Rajac Kadina Luka

Apel za pomoć

 

Istovremeno, klubovi organizatori pozivaju sve Ljižane i ljude dobre volje da u što većem broju prisustvuju predstojećem turniru kako bi pomogli svojoj sugrađanki u borbi protiv bolesti. Na ulazu u salu biće postavljena kutija za prikupljanje pomoći, a novčana sredstva mogu se uplatiti i na račun 160-5800101248784-12.

Fudbal je uvek spajao ljude i bio pokretač za mnogobrojne humanitarne akcije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading