REVIJA GOLOVA NA VIZELJ PARKU: Palilulski derbi okončan bez pobednika! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.11.2022

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodnog vikenda odigrani su poslednji mečevi u okviru beogradske grupe Srpske lige kada je jesenji deo sezone 2022/23 u pitanju.

REVIJA GOLOVA NA VIZELJ PARKU: Palilulski derbi okončan bez pobednika! (FOTO GALERIJA)

Foto: Facebook.com/Beogradske lige u fudbalu

Jedan od zanimljivijih duela 15. kola Srpske lige Beograd odigran je na borčanskom "Vizelj parku", a ovaj susret se može nazvati i palilulskom derbijem, gde su snage odmerile ekipe domaćeg BSK Borče i OFK Beograda.

 

Gosti sa stare Karaburme i u Borči su imali ogromnu podršku svojih navijača. Popularna "Plava unija" stigla je u komšiluk sa prevashodnom idejom da pomogne svojim ljubimcima kako bi ostvarili trijumf koji bi mnogo značio svima u klubu, ali i koji bi dao realne šanse da se "Romantičari" na proleće uključe u borbu za najviši plasman.

Izuzetno interesantno bilo je na terenu u uvodnim trenucima meča. Još navijači nisu ni zauzeli svoja mesta na tribinama "Vizelj parka", a OFK Beograd je preko Bajića stigao do rezultatske prednosti.

To je uticalo i na fudbalere BSK Borče koji su nakon primljenog pogotka zaigrali angažovanije i u 13. minutu susreta preko Rančića stižu do poravnanja. Ispostavilo se da su ekipe rezultatom 1:1 i otišle na odmor.

Već u šestom minutu nastavka igre domaćin stiže do potpunog rezultatskog preokreta. Gol za BSK postiže Stanić, ali samo tri minuta kasnije, u 54. minutu meča navijači obe ekipe su "morali" da ustanu i aplauzom isprate majstorstvo fudbalera OFK Beograda. Naime, slobodan udarac sa nešto više od 20 metara od gola Borčanaca izveo je Jovanović. Bio je to milimetarski precizan udarac nakon kojeg se lopta našla u mreži domaćina za novo poravnanje - 2:2.

 

Do kraja susreta promene rezultata nije bilo, a treba posebno istaći da je susret odigran po hladnom i kišovitom vremenu, ali i otežane vremenske prilike nisu uticale na aktere meča da pruže zavidnu partiju.

- Srpska liga Beograd, 15. kolo:

Prva Iskra Barič - Budućnost Dobanovci 1:2

Brodarac - Ušće Novi Beograd 2:2

Torlak - Teleoptik 0:2

Radnički Obrenovac - Zvezdara 0:1

Zemun - Borac Lazarevac 3:0

Jedinstvo Surčin - Sinđelić 0:0

Studentski grad - BASK TEK 0:2

BSK Borča - OFK Beograd 2:2

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading