ZVEZDA ISPRAĆENA SA DVA KOMADA: Čelarevski "Lavovi" eksirali pivo za kraj uspešne polusezone! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

20.11.2022

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poraz od Lipara u prethodnoj takmičarskoj rundi brzo je zaboravljen.

ZVEZDA ISPRAĆENA SA DVA KOMADA: Čelarevski "Lavovi" eksirali pivo za kraj uspešne polusezone! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

Zanimljiva fudbalska predstava viđena je u završnoj, 15. rundi jesenjeg dela sezone PFL Sombor na stadionu u Čelarevu.

 

Fudbaleri ČSK Pivare prethodnog vikenda poraženi su na svom terenu od ekipe Lipara minimalnim rezultatom 0:1 čime su zakomplikovali svoj položaj kada je borba za plasman u viši rang takmičenja, Vojvođansku ligu "Sever" u pitanju. Ipak, nakon trijumfa nad ekipom Naše Zvezde iz Silbaša, svi u Čelarevu moraju biti zadovoljni ostvarenim u jesenjoj polusezoni.

Tokom čitavog toka utakmice domaćini su dominirali na terenu. Beležimo izgledne prilike Nemeta, Zagorčića, Glišića i Panića, ali promene rezultata nije bilo. Već u prvih pola sata susreta fudbaleri ČSK Pivare su imali pogođenu stativu, situaciju "1 na 1" sa protivničkim golmanom, ali promene rezultata nij bilo.

Nakon svega navedenog, tempo igre je znatno opao, a bilo je jasno od samog početka da gosti iz Silbaša u fizičkom smislu ne mogu da pariraju domaćoj ekipi, s obzirom da pred odigravanje ovog susreta nisu imali niti jedan trening.

Trener "Lavova" je na poluvremenu susreta iz igre izveo Glišića, a umesto njega na teren poslao Daviuda Ileša što se pokazalo kao idealan potez.

 

U 74. minutu susreta David Ileš je prekinuo napad gostiju, po boku razmenio pasove sa Sikirićem, da bi upsolio svog brata Marka Ileša koji udarcem sa 16 metara trese mrežu golmana Đurkovića.

Četiri minuta kasnije postavljen je konačan rezultat ovog susreta. Pravovremeno je Sikirić uposlio Dušana Nemeta koji duplira prednost domaće ekipe.

Nakon susreta trener domaće ekipe Vlado Karakaš je izjavio:

- Igrali smo dobar fudbal, imali smo pregršt šansi, ali ponovo smo kasno došli do realizacije. Očekivan trijumf koji nas je ostavio u igri za vrh tabele PFL Sombor. Promene koje sam napravio na poluvremenu i sredinom drugog dela donele su preokret i svežinu. Pohvalio bih moju ekipu na odličnoj igri i pobedi, a protivniku bih poželeo sve najbolje u nastavku takmičenja.

Ni Marko Vulević nije krio zadovoljstvo usled trijumfa u poslednjoj jesenjoj utakmici:

- Utakmicu smo otvorili dobro u taktičkom i igračkom segmentu. Falila je završnica kod dosta prilika u prvom poluvremenu. Bili smo mirni i u drugom poluvremenu uz par izmena došli do prednosti i do sva tri boda koja su jako bitna za nas. Ekipi Silbaša želim sve najbolje u daljem toku takmičenja.

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

Vlado Karakaš i Marko Vulević

 

Ovim susretom spuštena je zavesa na jesenji deo sezone PFL Sombor. Fudbaleri ČSK Pivare sa 32 osvojena boda dele poziciju od 3. do 5. mesta sa ekipama Crvenke i Lipara, dok se na smom vrhu tabele sa pet bodova više na kontu nalaze ekipe Hajduka iz Stapara i Rusina iz Ruskog Krstura.

ČSK Pivara (Čelarevo) - Naša Zvezda (Silbaš) 2:0 (0:0)

Stadion: ČSK u Čelarevu

Gledalaca: 50

Glavni sudija: Nikola Radun (Bačka Palanka)

Strelci: M. Ileš 74`, D. Nemet 78`

ČSK Pivara: Tankosić, Sikirić (Majstorović), Panić, Vulević (Lakić), Glišić (D. Ileš), Nikola Zagorčić (M. Ileš), Siljanovski (Mitrović), Šoven, Gajdobranski, Nebojša Zagorčić, Nemet.

Naša Zvezda: Đurković, Karanović, M. Vladisav, Inđić, P. Vladisav, Sekeruš (Mladenović), Đokić, Familić, Marić, Zelen, Tegeltija.

Nastavak sezone zakazan je za mart 2023. godine.

 

- PFL Sombor, 15. kolo:

Tvrđava (Bač) - Budućnost (Gložan) 0:4

Lipar (Lipar) - Hajduk (Stapar) 1:1

ČSK Pivara (Čelarevo) - Naša Zvezda (Silbaš) 2:0

Borac 46 (Obrovac) - ŽAK (Sombor) 2:1

Borac (Bački Gračac) - Kordun (Kljajićevo) 5:2

Crvenka (Crvenka) - Budućnost (Mladenovo) 1:0

Polet (Karavukovo) - Soko (Nova Gajdobra) 4:0

Budućnost (Parage) - Rusin (Ruski Krstur) 3:5

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading