JUŽNOAMERIČKA ATMOSFERA U GORNJOJ VAROŠI: Zemunci deklasirali Lazarevčane uz spektakl Taurunum bojsa! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.11.2022

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paklen završetak sezone na Gradskom stadionu u Zemunu.

JUŽNOAMERIČKA ATMOSFERA U GORNJOJ VAROŠI: Zemunci deklasirali Lazarevčane uz spektakl Taurunum bojsa! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Zemun

Spuštena je zavesa na jesenji deo sezone u okviru Srpske lige Beograd. Ekipa Zvezdare je na odmor otišla kao lider šampionata, ali će na proleće velikog konkurenta kada je plasman u viši rang u pitanju imati u ekipi Zemuna.

 

Nakon tri uzastopna remija identičnim rezultatom 0:0 (OFK Beograd, BASK TEK, Sinđelić), Zemunci su na svom stadionu u Gornjoj varoši ubedljivo savladali lazarevački Borac rezultatom 3:0.

Treba napomenuti da su tokom navedenog susreta domaći navijači na tribini priredili pravu južnoameričku atmosferu paljenjem velikog broja dimnih bombi u bojama zemunskog kluba, ali su i svih 90 minuta gromoglasno bodrili svoje ljubimce.

Ovom pobedom nekadašnji član elitnog ranga i jugoslovenskog i srpskog fudbala probio se do pozicije "broj dva" na srpskoligaškoj tabeli i sa punim pravom će se tokom proleća uključiti u borbu za plasman u drugi stepen srpskog fudbalskog takmičenja, a svi u klubu se nadaju i borbi za trofej kada je u pitanju Kup Fudbalskog saveza Beograda.

Posebno treba istaći da će mnogo toga biti jasnije već nakon prvog prolećnog kola u kojem će se upravo sastati dve prvoplasirane ekipe Srpske lige Beograd, Zemun i Zvezdara

 

- Srpska liga Beograd, 15. kolo:

Prva Iskra Barič - Budućnost Dobanovci 1:2

Brodarac - Ušće Novi Beograd 2:2

Torlak - Teleoptik 0:2

Radnički Obrenovac - Zvezdara 0:1

Zemun - Borac Lazarevac 3:0

Jedinstvo Surčin - Sinđelić 0:0

Studentski grad - BASK TEK 0:2

BSK Borča - OFK Beograd 2:2

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading