RUDAR SPREMAN DA SMANJI ZAOSTATAK ZA LIDEROM: Hoće li domaći teren biti presudan?!

Autor:

Sport

19.11.2022

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 11. kolu Opštinske lige Aleksinac Rudar dočekuje Škriljar. Utakmica se igra u nedelju od 13 časova.

RUDAR SPREMAN DA SMANJI ZAOSTATAK ZA LIDEROM: Hoće li domaći teren biti presudan?!

Foto: FK Rudar 2016

Lider ide put Aleksinačkih Rudnika sa namerom da novom pobedom priđe korak bliže tituli jesenjeg prvaka.

Republika

Ekipa Rudara posle praznih šaka u drugom kolu napravila je seriju od osam mečeva bez poraza, u tom periodu samo su dva puta podelili bodove sa protivnikom. Sa 20 bodova zauzimaju treće mesto na tabeli, lider ima pet više uz meč više.

Na domaćem terenu tim iz Aleksinačkih Rudnika ne zna za poraz, na četiri odigrana meča upisali su 10 bodova. Igrači Dragana Đorđevića igraju dobar napadački fudbal, imaju treći najbolji napad i drugu najbolju odbranu u ligi. Pred nedeljni meč nalaze se u seriji od četiri vezane pobede.

Iz domaćeg tabora pred sutrašnji meč izjavili su:

- Očekujemo dobar fudbal, dolazi nam ekipa koja je za sada najviše pokazala u ligi. Naši igrači na domaćem terenu igraju jako dobro, nadamo se da ćemo i sutra pokazati sebe u najboljem svetlu. Jako bitan meč za nas kako bi što više prišli samom vrhu tabele, očekujemo i veću podršku publike.

Ekipa iz Bradarca u ovoj sezoni igra dosta bolje nego u prošloj. U deset odigranih mečeva samo su jednom ostali bez tri boda. Devet pobeda i 27 boda su za sada dovoljni za prvo mesto na tabeli. Serija od pet pobeda svakako uliva veliku dozu samopouzdanja igračima pred sutrašnji meč.

Upravo taj jedan poraz ekipe Škriljac zabeležen je van svog terena. Na gostovanju timu Kraljevo vratili su se bez bodova, rezultat je bio 2:1 u korist domaćeg sastava. Igrači trenera Dragana Stojanovskog apsolutni dominiraju u ligi po broju datih golova, 44 puta su tresli mrežu protivnika. Njihovog golmana skoro svaki protivnik uspeo je da savlada, od deset mečeva na osam su primili barem po jedan gol.

Rudar 2016 (Aleksinački Rudnici) - Škriljac (Bradarac)

Nedelja, 20. novembar od 13 časova

Stadion Rudara

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading