ORLOVI SA DELIJSKOG VISA TRAŽE POBEDU: Nova pobeda za mirniji zimski san!

Autor:

Sport

19.11.2022

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred odlazak na zimsku pauzu u Zoni Centar ostao je još jedan takmičarsk vikend. U nedelju Delijski Vis dočekuje ekipu Orljane, utakmica se igra u 13 časova.

ORLOVI SA DELIJSKOG VISA TRAŽE POBEDU: Nova pobeda za mirniji zimski san!

Foto: FK Delijski Vis

Bodovi na ovoj utakmici neće popraviti stanje na tabeli duelistima, ali će značiti za nastavak prolećnog dela prvenstva. 

Republika

Domaćin nedeljnog susreta u ovaj meč ulazi sa jačim ulogom od protivnika. Delijski Vis je do devetog kola bio u samom vrhu tabele, ali četiri vezana poraza su ga spustila na sredinu. Trenutno se sa učinkom 6-3-5 nalaze na šestoj poziciji.

U poslednji meč pred zimsku pauzu ulaze posle prekida serije mečeva bez pobede, u prošlom kolu savladana je ekipa Naša Krila minimalnim rezultatom. Igrači trenera Zlatkovića igraju utakmice sa malim brojem golova. Po gol razlici nalaze se na petom mestu na tabeli (25:21).

Na domaćem terenu od starta sezone ostvarili su polovičan učinak, osvojili su devet od maksimalnih 18 bodova. Pred nedeljni meč imaju dva vezana poraza pred svojim navijačima.

Iz Delijskog Visa pred poslednji meč polusezone poručuju:

- Posle pobede na teškom gostovanju u Belotincu vratili smo potreban mir u svoje redove i sa velikom željom za pobedom očekujemo sledeći meč. Osim dvojice povređenih, svi ostali igrači stavljaju se na raspolaganje treneru. Pozivamo sve navijače da dođu na stadion ŽFK Mašinac i da svojom podrškom nose ekipu do nove pobede.

U nedelju nasuprot igrača Delijskog Visa nalaziće se sastav Orljane. Dugogodišnji član Zone Centar se i prethodnih nekoliko sezona nalazio u donjem delu tabele, ali su ove godine trenutno prvi tim iznad crte. Fenjerašu beže osam bodova.

Igrači trenera Milošević Bojana nalaze se u seriji loših rezultata, ekipa na domaćem terenu igra dosta bolje gde su upisali osam od deset osvojenih bodova ove takmičarske godine. Gostovanje Delijskom Visu će svakako biti veliki ispit za tim.

Prošle sezone u direktnim susretima ova dva tima slavili su domaći sastavi. Orljane u jesenjem delu prvenstva rezultatom 3:2. Delijski Vis kod kuće je upisao pobedu rezultatom 3:0.

Delijski Vis - Orljane

Nedelja, 20. novembar od 13 časova

Stadion ŽFK Mašinac

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading