"MEČ" ZA DRESOVE DOBIO JE SVRLJIG: Hoće li i na terenu ostvariti pobedu!?

Autor:

Sport

18.11.2022

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu Zone Centar ekipa Svrljiga ugostiće OFK Niš. Utakmica se igra u subotu od 13 časova.

"MEČ" ZA DRESOVE DOBIO JE SVRLJIG: Hoće li i na terenu ostvariti pobedu!?

Foto: FK Svrljig

FK Svrljig - OFK Niš

Odličan meč nas očekuje u nedelju na Gradskom stadionu u Svrljigu. Dve ekipe u odličnoj formi odmeriće snage u direktnom duelu. 

Republika

Tim Svrljiga da nije bilo serije od tri poraza bio bi glavni konkuret Sinđeliću za prvo mesto. Ovako sa učinkom 8-2-4 zauzima četvrtu poziciju, ekipa Bukovika sa 30 drži drugo mesto. 

Na domaćem terenu sastav Svrljiga od šest mečeva ima tri pobede, dva poraza i jednu podelu bodova. Postižu, ali i primaju veliki broj golova. Trenutno su na gol razlici na nuli (33:33). 

Iz domaćeg tima nedeljnog meča poručuju:

- Znajući da smo u glasanju za sportsku opremu koju nam je obezbedio ,,MerkurXtip.rs'' znatno procentualno nadmašili OFK Niš i pobedili u finalu, tako se nadamo da ćemo u subotu ostvariti značajan rezultat.Novi bodovi značiće nam za dalji dalji tok takmičenja. Ovom utakmicom završavamo pola posla, a pola nas tek očekuje i znajte da nije kraj, još uvek je neizvesno prvo mesto i ko će u Srpsku ligu Istok.

Poslednji protivnik Svrljigu pred zimsku pauzu biće OFK Niš. Ekipa igra po principu toplo-hladno, sa 20 bodova nalaze se na deobi sedme pozicije na tabeli. U poslednjih pet utakmica upisali su četiri pobede i samo jedan poraz.

Van svog terena od šest susreta ostvarili su dve pobede i četiri poraza. Kao i njihov nedeljni protivnik i na mečevima ekipe iz Niša viđa se mali broj golova. Loptu u gol protivnika slali su 21 put, dok je u njihovoj mreži lopta završvala u četiri slučaja više. 

Svrljig - OFK Niš

Subota, 19. novembar od 13 časova

Gradski stadion Svrljiga

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading