BITNI BODOVI PRED ZIMSKU PAUZU: Plantažeri ciljalju drugo mesto, na proleće napad i na Srpsku ligu!

Autor:

Sport

18.11.2022

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu Zone Jug ekipa Plantaže ugostiće tim Lugine. Utakmica se igra u nedelju od 13 časova.

BITNI BODOVI PRED ZIMSKU PAUZU: Plantažeri ciljalju drugo mesto, na proleće napad i na Srpsku ligu!

Foto: FK Plantaža Donje Stopanje

Dva pitanja se rešavaju ovim susretom. Hoće li Lugina ostati na poslednjem mestu na tabeli i da li će se u Donjem Stopanju slaviti druga ili treća pozicija pred zimsku pauzu.

Republika
 

Ekipa Plantaže igra odlično u ovoj sezoni, da nije bilo tri vezana meča bez pobede sigurno bi bili jedan od glavnih konkuretana trenutnom lideru. Ovako sa učinkom 9-2-3 dele drugu poziciju sa Slogom, i za prvim mestom zaostaju sedam bodova.

Sastav iz Donjeg Stopanja igra jako tvrde mečeve, sa malim brojem golova. Mrežu protivnika pogađali su 23 puta, a loptu iz svog gola vadili su sedam puta manje. Na domaćem terenu u šest odigranih utakmica osvojeno je 16 bodova.

Pred nedeljni meč Plantažeri poručuju:

- Želja je da se pobedom ode na zasluženi odmor i uz kiks Leskovačke Sloge polusezona završi na drugom mestu Zone Jug. Pozivamo navijače da dođu, podrže ekipu i zajedničkim snagama ostvarimo pobedu.

U nedelju sa druge strane centra u Donjem Stopanju nalaziće se sastav Lugine. Fenjeraš na tabeli sa učinkom 1-2-5 i dalje traži pravu formu u ovoj sezoni. Novajlija u ligi i dalje ne uspeva da se na pravi način suprotstavi protivnicima u Zoni. 

Na gostujućeg terenu u šest mečeva imaju osvojen samo jedan bod. U poslednjih pet mečeva tri puta su poraženi, dok su dva puta upisali po bod.

Nedeljni duel će biti prvi međusobni meč ova dva tima.

Plantaža (Donje Stopanje) - Lugina (Preševo)

Nedelja, 20. novembar od 13 časova

Teren u Donjem Stopanju

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading