PLANTAŽA POSLE PREOKRETA DO TRI BODA: Trka za liderom Zone Jug se nastavlja!

Autor:

Sport

14.11.2022

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 14. kolu Zone Jug ekipa Plantaže gostovala je timu Alakince. Gosti su slavili rezultatom 2:1.

PLANTAŽA POSLE PREOKRETA DO TRI BODA: Trka za liderom Zone Jug se nastavlja!

Foto: FK Plantaža Donje Stopanje

Godinu dana su Plantažeri domaće utakmice igrali u Gornjem Stopanju, a u nedelju su gostovali ekipi Alakince koja zbog kazne igra mečeve tamo.

Republika
 

Domaći tim od samog starta meča bio je fokusiran pre svega na odbranu svog gola, i svoju priliku vrebali su iz kontra napada. Napadali su Plantažeri sa svih strana, ali su odbrambeni igrači Alakince odlično reagovali u svim situacijama. 

Otvorila se prilika za ugrožavanje protivničkog gola i domaći igrači su je iskoristili. Igrao se 34. minut kada je Miloš Krstić uspeo da savlada golmana Cakića za veliko oduševljenje i vođstvo svog tima.

Do kraja prvog poluvremena gosti boljom igrom uspevaju da dođu do izjednačenja. U nadoknadi vremena Nikola Mirković postavlaj rezultat na 1:1.

U drugih 45 minuta igrala je pretežno ekipa Plantaže, igrači Alakinca organizovano su se branili i čekali su ponovo neku grešku protivnika.

Petnaest minuta od nastavka igre gosti vode po prvi put na meču. Na odličan centaršut Krstića kapiten Žarko Dimitrijević glavom zakucava loptu u gol, 2:1 za Plantažu.

Do kraja utakmice bilo je prilika i za ubedljiviju prednost gostiju, ali je rezultat ostao nepromenjen.

Ovom pobedom ekipa iz Donjeg Stopanja zadražala se na deobi drugog mesta sa ekipom Sloge iz Leskovca. Tim Alakince je zbog pobede Lugine sada na poslednjoj poziciji Zone Jug

Alakince - Plantaža 1:2 (1:1)

Alakince: Đorđević, Stanković, Krstić, M. Radoičić, Milutinović (od 46' V. Radoičić), Krstić, Nikolić, Petrović, Stanimirović, Tairović (od 68' Stevanović), Stojković.

Plantaža: Cakić, Ivanović (od 78' Mitić), Dimitrijević, Prokopović (od 60' Cekić), Nikolić (od 78' Ilić), Stojanović (od 78' Dimitrijević), Stevanović, Stanković, Mirković, Krstić, Cvetanov.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading