PUCAJU OD OPTIMIZMA: Trener Radničkog nema dilemu pred dolazak nekadašnjeg superligaša! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.11.2022

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za novi spektakl na "Agropapuk Areni".

PUCAJU OD OPTIMIZMA: Trener Radničkog nema dilemu pred dolazak nekadašnjeg superligaša! (VIDEO)

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Jedan od interesantnijih duela poslednje runde jesenjeg dela sezone u okviru Prve lige Srbije odigraće se na stadionu u Sremskoj Mitrovici.

 

Ekipa domaćeg Radničkog dočekuje gornjomilanovački Metalac, a očekivanja pred ovaj susret izneo je trener Dejan Nikolić:

- Utakmica protiv Inđije mnogo toga nam je donela i u rezultatskom i u bodovnom smislu. Odigrali smo jednu čvrstu i disciplinovanu utakmicu i što je najbitnije ostvarili smo prvu pobedu na gostovanju u ovoj sezoni što nam mnogo znači i zbog pozicije na tabeli, ali i zbog samopouzdanja igrača - započeo je svoje izlaganje trener Nikolić i nastavio:

- Sledi nam težak duel sa Metalcem. Ekipa iz Gornjeg Milanovca je pre početka prvenstva pretendovala za ulazak u Super ligu. Nalaze se trenutno u problemima i u seriji loših rezultata, ali nas to ne treba da interesuje. Moramo da gledamo sebe i ubveđen sam da će igrači dati sve od sebe i da pristupom kao u Inđiji možemo zabeležiti dobar rezultat.

Kada je reč o igračkom kadru, trener sremskomitrovačkog prvoligaša ističe:

- Svi su spremni i svi su voljni da pruže ono što se od njih očekuje. Raspoloženje je na visokom nivou i momci su svesni šta nam donosi dobar rezultat, tako da očekujemo sve najbolje.

 

 

Da podsetimo, prvi meč predstojećih rivala u aktuelnom šampionatu odigran je u okviru 4. kola 21. avgusta, a ekipa Metalca je taj susret rešila u svoju korist rezultatom 2:0.

Susret na "Agropapuk Areni" u Sremskoj Mitrovici na programu je u 19. novembra sa početkom od 13 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading