IZNENAĐENJE, ILI NE? Oni su bili u epicentru interesovanja grčkih medija!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.11.2022

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski klub se našao u epicentru medija u regionu.

IZNENAĐENJE, ILI NE? Oni su bili u epicentru interesovanja grčkih medija!

Foto: FK Miljakovac

Navikli smo da kada inostrani mediji pišu o srpskom klupskom fudbalu, u epicentru interesovanja se nalaze beogradski Večiti rivali Crvena zvezda i Partizan, ali ovoga puta to nije bio slučaj.

 

Fudbalski klub Miljakovac krajem meseca novembra učestvuje da međunarodnom "Feniks trofeju" gde će odmeriti snage sa ekipama Brere iz Milana i danskim Skjoldom iz Kopenhagena, a mečevi će se odigrati 22. i 30. novembra na krovu TC "Stadion".

Mali beogradski klub kojem je nadimak "Radnička klasa" zaintrigirao je i novinare u Grčkoj, tj portal "Skygoal.gr" koji je veliku pažnju posvetio ovom klubu, ali i predstojećem međunarodnom takmičenju.

Foto: FK Miljakovac

Grci o FK Miljakovac

 

Grci su svoju sportsku javnost informisali o istorijatu kluba, njegovim dosadašnjim rezultatima, ali i nadanjima uoči istorijskog izlaska na međunarodnu scenu.

Treba napomenuti da je Miljakovac i poslednjoj "proveri" pred duel sa italijanskim klubom, u okviru poslednjeg jesenjeg kola Međuopštinske lige Beograd - "grupa A" savladao kao gost rekreativo 011 rezultatom 4:2 čime je napravljena lepa uvertira za ono što sledi.

Takođe se mora istaći da su ulaznice za predstojeće mečeve u okviru "Feniks trofeja" već puštene u prodaju, a cena iznosi 200 dinara za zapadnu tribinu i 300 za VIP ložu.

Foto: FK Miljakovac

Cena ulaznica za "Feniks trofej"

 

Međuoptinska liga Beograd - "grupa A", 13. kolo:

Rekreativo 011 - Miljakovac 2:4

Novi Beograd - Bežanija 1:3

13. Maj Zemun - Dedinje 2:1

Sinđelić 2012 Ugrinovci - Srem Jakovo 4:0

Železnik 1930 - Šumadinac Bečmen 3:0

BUSK - Borac Progar 3:0

slobodna je ekipa Velike Moštanica

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading