KRUŠEDOL POBEDOM NA ZIMSKU PAUZU: Deoba drugog mesta odlična pozicija za borbu na proleće!

Autor:

Sport

14.11.2022

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na spuštanju zavese jesenjeg dela prvenstva Međuopštinske lige Srem-Istok ekipa Krušedola na svom terenu savlada je Polet iz Nikinca. Rezultat posle poslednjeg sudijskog zvižduka glasio je 2:0.

KRUŠEDOL POBEDOM NA ZIMSKU PAUZU: Deoba drugog mesta odlična pozicija za borbu na proleće!

Foto: FK Krušedol

Jako zanimljiva utakmica igrana je u Krušedolu sa mnogo duela i nešto jačih startova. Videla se želja kod obe ekipe da sa tri boda završe prvi deo sezone.

Republika
 

Od samog starta susreta igralo se otvoreno bez kalkulacija. U 10. minutu u kaznenom prostoru Poleta oboren je Jovanović i sudija pokazuje na belu tačku. Odgovornost na sebe preuzima kapiten Klajić i pogađa za vođstvo svog tima od 1:0. 

Nešto kasnije kapiten Krušedola mogao je i da uveća prednost, ali je lopta samo okrznula prečku i otišla u gol aut.

Nastavila se dinamična igra u prvom delu sa još nekoliko šansi na obe strane, ali nije bilo promene rezultata. Glavni sudija na meču Robert Ipač za prvih 45 minuta pokazao je pet javnih opomena. Dve na strani domaćina i tri na strani gostujućeg tima.

Na startu drugih 45 minuta mlađani Vidić u gostujućem taboru dobija dva brza žuta kartona, pa Polet ostaje sa 10 igrača u polju. Posle tog trenutka Krušedol kreće nešto ofanzivnije ka golu Veljovića sa željom da novim pogotkom uvede meč u mirnu završnicu.

Imao je Nenad Curković dve izgledne prilike za dupliranje prednost, ali ih nije iskoristio pa je rezultat i dalje bio 1:0. 

U 73. minutu posle odličnog ispucavanja Bagaša lopta stiže do Plećaša koji je šalje u šesnaesterac protivnika gde nespretnom reakcijom igrača Poleta lopta završava u mreži za 2:0.

Pet minuta kasnije još jedan igrač gostujućeg sastava ide ranije na tuširanje. Direktan crveni karton dobija Radenković nakon nesportskog ponašanja prema linijskom sudiji.

Domaći tim brojčano moćniji mirno privodi utakmicu kraju.

 

 

Posle meča iz Krušedola izjavili su:

- Ekipa poleta iz Nikinaca je zaista jedno veliko iznenađenje u ovom rangu takmičenja, po prikazanoj igri i fer pleju defintivno zaslužuju da se nađu u gornjem delu tabele. Mi im ovim putem želimo puno sreće i da nastave da pružaju dobre partije kao i do sada.

Krušedol - Polet (Nikinci) 2:0 (1:0)

Krušedol: Bagaš, Petrović, Jelković, Distl, Karas (od 87' Belanović), Klajić, N. Curković, Plećaš, Jovanović (od 82' Hajnal), Radulović (od 72' M. Curković), Marković

Polet: Veljović, R. Cvijanović, Nešković (od 70' Lozančić), Stojanović, V. Cvijanović, Jovanović, Damnjanović, Vidić, Stevanović, Petrović, Perić

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading