LESKOVAČKI DULE SAVIĆ: Napadač Dubočice het-trikom rešio veliki lokalni derbi! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.11.2022

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki derbi prethodnog vikenda odigran je u okviru istočne grupe srpskoligaškog karavana.

LESKOVAČKI DULE SAVIĆ: Napadač Dubočice het-trikom rešio veliki lokalni derbi! (VIDEO)

Foto: GFK Dubočica

U okviru 14. kola Srpske lige Istok odigran je veliki lokalni derbi. Na popularnoj "Rosulji" u Vlasotnicu sastale su se ekipe domaće Vlasine i leskovačke GFK Dubočice.

 

Nadali su se u domaćoj ekipi da nakon više od tri godine mogu da savladaju velikog rivala, ali je oko 600 navijača okupljenih na stadionu Vlasine prisustvovalo novom trijumfu Leskovčana.

Već u 17. minutu susreta Dubočica stiže do prednosti. Na blagovremeni dubinski pas odlično je reagovao Dušan Savić koji je nakon odličnog prijema rutinski sproveo loptu u levi donji ugao vlasotinačkog gola.

Samo osam minuta kasnije opravdano je dosuđen jedanaesterac za goste. Nesmotreno je jedan od fudbalera Vlasine igrao rukom u svom šesnaestercu. Opravdano dosuđeni kazneni udarac realizovao je svojim drugim pogotkom na susretu kapiten leskovačke ekipe. 

Pitanje pobednika bilo je rešeno u 33. minutu susreta. Još jedan opravdano dosuđeni jednaesterac u gol je pretvorio Dušan Savić postigavši het-trik za nešto više od 15 minuta igre na "Rosulji".

Konačan rezultat ovog susreta postavio je fudbaler Vlasine Vuk Đokić u 48. minutu meča čime je zatresao mrežu svog nekadašnjeg kluba.

 

 

Ovim trijumfom fudbaleri GFK Dubočice zatržali su treću poziciju na tabeli srpskoligaškog karavana i već sada je jasno da će Leskovčani na proleće voditi veliku borbu sa ekipama Budućnosti iz Popovca i pirotskog Radničkog kada je plasman u Prvu ligu Srbije u pitanju.

Foto: GFK Dubočica

FK Vlasina - GFK Dubočica 1:3

 

- Srpska liga Istok, 14. kolo:

Radnički (Pirot) - OFK Topličanin (Prokuplje) 3:0

GFK Jagodina (Jagodina) - Budućnost (Popovac) 1:2

Radnički (Svilajnac) - Timok 1919 (Zaječar) 5:1

Vlasina (Vlasotince) - GFK Dubočica (Leskovac) 1:3

Jedinstvo (Paraćin) - SFS Borac (Paraćin) 2:2

Dunav (Prahovo) - OFK Brzi Brod (Brzi Brod) 5:0

Car Konstantin (Niš) - Meševo (Meševo) 1:2

Pčinja (Trgovište) - Timočanin (Knjaževac) 2:2

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading