ZAJEČARSKA DRAMA: Šampion odlučen u 90. minutu sa "bele tačke"! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor:

Sport

14.11.2022

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo fudbal može sa režira ovakvu dramu.

ZAJEČARSKA DRAMA: Šampion odlučen u 90. minutu sa "bele tačke"! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FSU Kraljevica

Poslednje jesenje kolo Zaječarske okružne lige donelo je veliki derbi u kojem su se u Zaječaru sastale dve prvoplasirane ekipe ovog rana takmičenja, FSU Kraljevica i Trebič iz Sokobanje.

 

Oko 150 ljubitelja fudbala okupilo se na pomoćnom terenu "Grbavica" na Kraljevici kako bi ispratili direktnu borbu za jesenje lovorike između ekipa koje drže dve liderske pozicije u ovom rangu takmičenja.

Nakon velike drame i neizvesnosti koja je trajala do poslednjeg zvižduka sudije Aleksandra Minića iz Knjaževca, domaćin zasluženo slavi, iako ne bi bilo nezasluženo da je prva kroz cilj prošla ekipa iz Sokobanje.

Prvu ozbiljniju priliku na meču imali su domaći preko Radovića, ali je njegov udarac završio preko gola. Samo nekoliko minuta kasnije Ivan Kostić biva brži od celokupne odbrane Kraljevice, fauliran je unutar šesnaesterca, a sudija Minić opravdano pokazuje na "belu tačku". Siguran egzekutor bio je  Nemanja Đorđević za veliku radost gostujućih fudbalera - 0:1.

I pored činjenice da su domaćini imali terensku inicijativu tokom prvog perioda igre, na odmor se otišlo minimalnom prednošću gostiju.

U drugom poluvremenu viđena je potpuna inicijativa domaćih, ali je golman gostiju Jovanović, svojim bravurama sačuvao mrežu sve do 90. minuta kada iz jedne gužve unutar kaznenog prostora udarac glavom Aleksića rukom zaustavlja jedan od odbrambednih igrača Trebiča, a sudija po drugi put pokazuje na "belu tačku". Upravo je Aleksić imao hrabrosti da u ovakvom trenutku preuzme odgovornost i izvede najstrožu kaznu. Uradio je to krajnje hladnokrvno i pogodio nebranjeni deo mreže Jovanovića za ogromnu radost domaćih i proslavu jesenje titule - 1:1.

 

 

FSU KraljevicaFK Trebič 1:1 (0:1)

Strelci: Aleksić 90`(11.m); N. Đorđević 25`(11.m)

Pomoćni teren ’’Grbavica’’ na Kraljevici

Gledalaca: 150

Glavni sudija: Aleksandar Minić (Knjaževac)

FSU Kraljevica: Miladinović (od 46. Stanojković), Brkić, A. Gligorijević, Jelenković, Dinić, Shaffer, Tomić (od 69. R. Žikić), M. Gligorijević, Radović, Aleksić, M. Žikić (od 90. Denić)

Trebič: Jovanović, Petković, Filipović, Maksimović, Kostić (od 53. M. Urošević), Milić, Vujadinović, D. Đorđević, N. Đorđević (od 53. Radivojević), Mijailović (od 60. Đurđević), M. Đorđević

 

- Zaječarska okružna liga, 13. kolo:

Midžor (Kalna) - Osnić (Osnić) 5:1

Hajduk (Rujevica) - Šljivar (Šljivar) 9:1

Omladinac (Grezna) - Rudar (Podvis) 5:1

Malinik (Podgorac) - Rudar Vrška Čuka (Grljan) 3:1

OFK 019 (Zaječar) - Sloga (Minićevo) 7:0

Graničar (Veliki Izvor) - Kosovo (Zvezdan) 7:2

FSU Kraljevica ( Zaječar) - Trebič (Sokobanja) 1:1

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading