NA KRILIMA OMALENOG LUKIĆA: Timu iz Koceljeva titula jesenjeg prvaka!

Autor:

Sport

14.11.2022

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pretposlednjem kolu Međuopštinske lige Pocerina Radnički iz Koceljeva dočekao je ekipu Mišara. Domaći sastav je slavio rezultatom 3:0.

NA KRILIMA OMALENOG LUKIĆA: Timu iz Koceljeva titula jesenjeg prvaka!

Foto: FK Radnički Koceljeva

Ekipa Radničkog nastavila je sa dobrim partijama na svom terenu, do ovog kola u pet mečeva imali su isto toliko pobeda.

Republika

Na samom startu utakmice gosti su imali odličnu šansu da šokiraju lidera i rano dođu u vođstvo, ali je Pavlović loptu uputio pored gola. Ta šansa kao da je trgla domaći tim. Nekoliko minuta kasnije šansa Lukića čiji udarac završava na prečci. 

Isti igrač u 27. minutu dovodi Radnički u vođstvo. Izbacuje Lukić protivničkog igrača lažnjakom i stvara sebi prostor za udarac koji ulazi u mrežu za 1:0.

Nastavio je domaći tim sa ofanzivom na gol Mišara. Igrao se 37. minut kada je na asistenciju Jovanovića udarac ka golu uputio Popov, golman odbija taj šut međutim lopta dolazi do Gošića koji je lagano sprovodi u mrežu i duplira prednost domaćeg tima. 

U drugom poluvremenu gosti ulaze nešto ofanzivnije, stvaraju opet izgledne prilike pred golmanom Jovanovićem, ali nepreciznost ih je koštala gola. 

Igralo se dosta otvoreno u nastavku meča, mogli smo da vidimo još par golova na obe strane, ali se mreža zatresla još jednom samo na gostujućoj strani. U 73. minutu duga lopta za Popova koji sjajnom tehnikom izlazi 1 na 1 sa golmanom i rutinski rešava pitanje pobednika susreta.

Ovom pobedom ekipa Radničkog obezbedila je titulu jesenjeg prvaka Međuopštinske lige Pocerina.

Iz Koceljeva posle meča poručuju: 

- Gostima sve čestitke na fer i korektnoj borbi, a povređenim igračima želimo brz opravak. Sledeće nedelje gotujemo neugodnoj ekipi Šipurske Livade i nadamo se da ćemo polusezonu završiti pobedom.

Radnički - Mišar 3:0 (2:0)

Radnički: Jovanović, Paunović, Lukić, Ilić, Jovanović, Panić, Popov, Gošić (od 76' Spasojević), Nešić, Antić (od 61' Maksić), Dojić

Mišar: Radivojević, Đukanović (od 46' Simić), Pantelić, Mi. Petrović, Ma. Petrović (od 84' Jokić), M. Pavlović (od 29' Nikolić), Đ. Pavlović, Mijailović, Vasić (od 84' Mir. Petrović), Mirković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading