Meč 13. kola Vojvođanske lige – grupa Jug, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

05.11.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Donji Srem (Pećinci) – Hajduk (Divoš) (nedelja, 6. novembar, 13:00)

Meč 13. kola Vojvođanske lige – grupa Jug, samo na Xtip Stream-u!

Foto: MerkurXtip

Posle neočekivanog nerešenog ishoda sa Radničkim u Šidu, Hajduk iz Divoša je i u prošlom kolu odigrao nerešeno (bez golova) u derbiju kola sa Slogom iz Erdevika. Ipak, posle meča sa timom iz Erdevika, Divošani i dalje imaju tri boda prednosti i drže vrh tabele, a ostali su jedini neporažena ekipa u ligi. Jedino pomalo može da brine što Hajduk nije postigao gol u poslednja dva meča, ali to može da se promeni na gostovanju u Pećincima.

 

Donji Srem je na 11. mestu na tabeli, daleko od opasne zone, ali samo nekih pet ili šest bodova do ekipa koje su u poteri za vodećim. Nekadašnji superligaš ima do sada četiri pobede, a u prošlom kolu poražen je na gostovanju u Temerinu gde je bilo 2:0 za Slogu.

Zanimljivo, oba meča ovih rivala prošle sezone završena su pobedama gostiju. Hajduk je slavio u Pećincima 1:0, a Donji Srem u Divošu 21 2:0.

U nedelju, 6. novembra od 13:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite meč Vojvođanske lige – grupa Jug, između Donjeg Srema iz Pećinaca i Hajduka iz Divoša.

 

 

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote će biti u ponudi na našem sajtu merkurxtip.rs, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.

MerkurXtip, uvek blizu!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading