GOLEADA U RUSNI: Jastrebac produbio krizu ekipi Pobede sa osam golova u mreži!

Autor:

Sport

31.10.2022

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 12. kolu Nišavske okružne lige ekipa Pobede dočekala je Jastrebac. Gosti su slavili ubedljivo rezultatom 8:1.

GOLEADA U RUSNI: Jastrebac produbio krizu ekipi Pobede sa osam golova u mreži!

Foto: FK Jastrebac Tešice

Pobeda - Jastrebac

Domaćin ovog duela je u velikom padu forme, posle uvodnih pet kola i isto toliko bodova ekipa iz Rusne beleži samo tri boda u sledećih šest kola. Jastrebac se digao, i iz nedelje u nedelju igra sve bolje što je pokazao i u ovom meču.

Republika
 

 

Još se igrači nisu propisno zagrejali već se trese mreža. Dalibor Krstić u 2. minutu donosi prednost Jastrebcu od 1:0. Nastavili su gosti sa atacima ka golu protivnika, ali se za sledeći gol čekalo do 30. minuta. 

Milan Tasić u gore pomenutom trenutku podiže prednost na 2:0. Isti igrač sedam minuta kasnije postiže gol za 3:0 i to je ujedno i rezultat prvog poluvrremena.

U drugom delu gosti ne nameravaju da se opuštaju. Nizale su se šanse pred golom Dimitrijevića, on je svim silama pokušavao da sačuva svoju mrežu, ali u nekim situacijama nije bilo šansi za to.

Deset minuta od starta drugog poluvremena Damjan Popović povećava na 4:0.

U 58. minutu već je bilo pet golova prednosti, svoj prvi gol na meču postiže Darko Cenić. 

Na 6:0 povećava mladi Filip Simonović u 62. minutu. Šef stručnog štaba Jastrebca daje šansu rezervistima sa klupe, što oni odlično koriste.

Boban Vrbić samo šest minuta od ulaska na teren postiže novi gol za goste. Golgeterski saldo pojačava i Cenić svojim drugim golom u 79. minutu za 8:0.

Sedam minuta pred kraj meča počasni pogodak za domaćina postiže Mario Stojanović i postavlja konačan rezultat na 8:1 za Jastrebac.

Odigran je fer i korektan meč u Rusni, gostujuća ekipa vidno nadmoćnija što pokazuje i rezultat. Glavni sudija na meču je podelio po jedan žuti karton na obe strane, i sem toga nije imao mnogo posla.

Ovom pobedom ekipa iz Tešica se popela na treće mesto na tabeli, sa tri boda manje u odnosu na lidera, ali i meč više. Pobeda iz Rusne je pala za jednu poziciju, i sada je osma.

Pobeda (Rusna) - Jastrebac (Tešice) 1:8 (0:3)

Republika

Foto: FK Jastrebac Tešice

Startna postava Pobeda

 

Pobeda: S. Dimitrijević, Mitić, D. Dimitrijević, Ljubisavljević, Boraković, Kasumović, Tasić, Ignjatović, Filipović, Jovančić, Stojanović.

Republika

Foto: FK Jastrebac Tešice

Startna postava Jastrebac

 

Jastrebac: U. Cenić, Simonović, Pantović, Popović, Krstić (od 63' V. Dinčić),Tasić, D. Cenić, Lukić, Stanković (od 63' Vrbić), A. Dinčić, Stanojević (od 68' N. Cenić).

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading