U ČELAREVO STIŽE HAJDUK: Hoće li domaćin uspeti da nanese lideru prvi poraz u sezoni!?

Autor:

Sport

28.10.2022

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 12. kolu Područne lige Sombor ekipa ČSK Pivare na svom terenu dočekuje Hajduk iz Stapara. Meč se igra u Čelarevu u subotu od 13:30.

U ČELAREVO STIŽE HAJDUK: Hoće li domaćin uspeti da nanese lideru prvi poraz u sezoni!?

Foto: FK ČSK Čelarevo

Lider na tabeli stiže u Čelarevo. Meč koji su navijači ČSK čekali, prilika za prilazak na samo jedan bod zaostatka za liderom na tabeli.

Republika

Foto:  

U poslednjih pet mečeva pored ekipe Hajduka koja je prva na tabeli, najbolju formu u prvenstvu ima ČSK Pivara. Ove dve ekipe će se sutra sastati u direktnom duelu. 

Sastav Vlado Karakaša je u nizu od četiri pobede i u odličnom raspoloženju očekuje sutrašnji meč. Na domaćem terenu od starta sezone u šest mečeva uzeli su 16 bodova. Samo dva puta kapitulirao je golman ČSK u Čelarevu. U nedelju nasuprot njega biće najbolji napad lige sa 34 postignuta gola. Biće to jedan od ozbiljnijih ispita za ceo tim.

Foto: FK ČSK Čelarevo

 

 

Hajduk od starta sezone igra odlično što pokazuje i tabela. Devet pobeda i samo dva nerešena meča u 11 utakmica dovoljno je za prvo mesto na tabeli. Prvi pratilac ekipa Rusina ima bod manje. Na domaćem terenu sastav iz Stapara je bez premca, ali na gostujućem su upravo upisana jedina dva "kiksa". Remi na gostovanju Crvenci i u Paragama su svakako rezultati koji daju nadu domaćinu sutrašnjeg meča.

Foto: FK ČSK Čelarevo

 

 

Trener domaće ekipe Vlado Karakaš, izjavio je da je za njih ovo veoma bitan meč, ali da neće moći da računa na glavne poluge u njihovoj igri:

-Veoma bitna utakmica za nas, ali na našu nesreću u jednoj od najbitnijih utakmica nećemo imati sve igrače na raspolaganju. Sasvim je sigurno da će šansu iskoristiti grupa mlađih igrača u koje imam potpuno poverenje i siguran sam da ćemo dati sve od sebe da nastavimo pobednički niz.

Pored njega u najavi meča oglasio se i levi bek Čelareva Aleksandar Sijanovski.

-Nepotrebno je trošiti mnogo reči na protivnika, sem sto treba napomenuti da nam dolazi odlična ekipa koja će sigurno imati veliku želju da nas pobedi. Što se nas tiče maksimalno smo raspoloženi i motivisani za nadolazeći meč. Sigurno da će biti odlična utakmica, verujem u nas i verujem da ćemo uzeti tri boda. - zaključuje Sijanovski.

Da je meč sa ekipom Hajduka jedan od jačih naglašava i predstavnik domaće ekipe:

-Ono što je sigurno da nas očekuje protivnik koji je najkvalitetnija ekipa prvenstva pored naše i da će biti pravo zadovoljstvo gledati derbi meč. Mi nećemo biti u punom sastavu za ovaj meč, ali imamo džokere koji mogu da popune prazninu i izaćićemo hrabro da se nadmećemo sa liderom.

ČSK Pivara (Čelarevo) - Hajduk (Stapar)

Subota, 13:30

Stadion u Čelarevu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading