VARNA TRAŽI ISKUPLJENJE: Culjković prilika za povratak na pobednički put!

Autor:

Sport

15.10.2022

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U šestom kolu Gradske lige Šabac-Mačva u Culjkovićima istoimena ekipa dočekuje Varnu. Meč je zakazan za nedelju od 11 sati

VARNA TRAŽI ISKUPLJENJE: Culjković prilika za povratak na pobednički put!

Foto: Privatna arhiva

FK Varna

Domaćin nedeljnog susreta posle četiri odigrana meča ima isto toliko bodova i nalazi se na deobi sedme pozicije na tabeli. Od starta sezone na dva meča na domaćem terenu osvojena su četiri boda. Na gostovanjima dva poraza.

 

U nedelju im na megdan stiže ekipa Varne koja je drugoplasirani tim. Da nije bilo oduzimanja bodova sastav iz Varne bi sada bio na liderskoj poziciji. Nedeljni gost je jedina ekipa u ligi koja do sada nije izgubila meč. Tri pobede i jedna podela bodova u četiri odigrana meča. Prošle sezone oba duela dobila je ekipa Culjković. U gostima ubedljivim rezultatom 6:2 i na domaćem terenu 3:0. U najavi meča izjavu je dao kapiten Varne.

-U prošlom kolu izmakla nam je pobeda i sada želimo to da nadoknadimo na gostujućeg terenu. Nadam se fer utakmica i pošetnom suđenju kao i pobedi naše ekipe - rekao je Branko Birmančević.

Ekipa Varne je od starta sezone primila samo dva gola pa će domaći napadači biti pred teškim ispitom u nedelju.

Culjković - Varna

Nedelja, 16. oktobar od 11 sati

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading