TREĆA U NIZU ZA FUD: Odlučujući gol stigao pet minuta pre kraja susreta!

Autor:

Sport

03.10.2022

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 10. kolu Prve Rasinske okružne lige ekipa FUD-a je u Brusu dočekala Bošnjanje. Rezultat je posle 90 minuta igra glasio 2:1 u korist domaćina.

TREĆA U NIZU ZA FUD: Odlučujući gol stigao pet minuta pre kraja susreta!

Foto: Privatna arhiva

Domaći sastav je u ovaj meč ušao bez tri bitna igrača, a ekipa Bošnjanja je došla da se nadigrava i nije imala šta da izgubi.

Igrao se deveti minut kada je oboren Zdravković na ivici šesnaesterca. Loptu je namestio Marko Luković i odličnim udarcem doneo prednost FUD-u od 1:0. U nastavku su se ređale šanse na obe strane, ali nije bilo promene rezultata do poluvremena.

U drugih 45 minuta igre gosti kreću dosta ofanzivnije i takvom igrom dolaze do izjednačenja. Igrao se 65. minut kada je Miloš Popović poravnao rezultat na 1:1. Napadao je domaćin svim snagama, dok su gosti pretili iz kontra napada. Pet minuta pred kraj meča kapitulirao je golman gostiju Obradović. Luković je drugim svojim golom na meču doneo prednost od 2:1, na kraju se ispostavilo i sva tri boda.

Ono što takođe treba napomenuti je da je za domaće između stativa na ovoj utakmici stajao Vladimir Knežević. Knežević je nekadašnji prvoligaški golman koji je na ovom meču pokazao klasu, istakao se sigurnošću i hladnokrvnošću na golu. Imao je i par vrhunskih intervencija koje su sprečile Bošnjanje da odnesu barem jedan bod kući. U sledećem kolu FUD očekuje derbi na gostovanju Rubinu, dok u Bošnjanje stiže ekipa Trudbenika.

FUD - Bošnjanje 2:1 (1:0)

FUD: Knežević, Obradović, Čaloević (od 79' Vuković), Jelić, Rakičević, Pantelić, Minić (od 88' Đorđević), Pavlović (od 56' Karadžić), Luković, Zdravković (od 88' Vukojević), Ignjatović.

Bošnjanje: Obradović, Glišić, Živković, Milojević, Tomić, Pešić, Živanović (od 61' Bajkić), Veličković, Popović, Maksimović, Vidojević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading