GOLEADA U GORNJEM KATUNU: OFK Kopaonik naneo prvi poraz Borcu!

Autor:

Sport

05.09.2022

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan meč u Gornjem Katunu.

GOLEADA U GORNJEM KATUNU: OFK Kopaonik naneo prvi poraz Borcu!

Foto: OFK Kopaonik 1931

Fudbaleri OFK Kopanonika 1931 savladali su Borac u Gornjem Katunu sa 3:1 u okviru šestog kola Druge rasinske okružne lige.

Republika

Bio je ovo duel dve ekipe koje imaju najveće ambicije, Borac je uoči ovog duela imao svih pet pobeda, ali je ovog puta morao da čestita boljem na trijumfu.

U 19. minutu posle jedne kontre Borac je dobio penal, ali je iz najstrože kazne pogodio samo stativu.

To je ekipi OFK Kopaonika dalo veliki vetar u leđa. Predrag Vukojević Kej je u 19. minutu iskoristio grešku odbrane domaćina i preciznim udarcem sa 20 metara savladao golmana Ivana Maksimovića.

Borac je preko Gorana Stojanovića uspeo da izjednači na 1:1 u 54. minutu susreta

Svega šest minuta kasnije Predrag Vukojević Kej je izveo još jednu minijaturu, šutirao je iskosa po levoj strani, golman je odbranio udarac, a na odbitak je naleteo Nenad Maksimović i pogodio za 2:1. Tom prilikom došlo je i do povrede domaćeg golmana.

Konačnih 3:1 postavlja nezaustavljiji Predrag Vukojević Kej u 83. minutu.

Golman OFK Kopaonika Đorđe Jokić bio je veoma zadovoljan trijumfom svog tima.

- Bila je izuzetno teška utakmica,kao što smo i očekivali. Ali svi smo imali jasan cilj,a to je pobeda. Ovako ekipa zaslužuje mnogo više i idemo utakmicu po utakmicu. 

Foto: FK Borac Gornji Katun

Zapisnik sa meča Borac (GK) - OFK Kopaonik 1931

 

Treba napomenuti da su tokom celog toka utakmice domaći fudbaleri atakovali ka golu OFK Kopaonika, svoje šanse nisu iskoristili, a gosti su iz kontranapada svoje prilike pretvorili u golove vredne tri boda na teškom gostovanju u Gornjem Katunu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading