NOVI BIZARNI TREND ZGROZIO JAVNOST: Devojke LUBRIKANT mažu po licu, tvrde da im koža izgleda SVEŽIJE! (VIDEO)

Autor: Republika

Razonoda

24.10.2021

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trend koji kruži društvenim mrežama izazvao je gađenje među korisnicima jer osim što je nepovoljan po zdravlje kože takođe je i veoma bizaran.

Republika

Foto: printskrin

Koriste lubrikant umesto kreme

Na društvenim mrežama kruže video snimci novog trenda iz oblasti šminkanja koji je zgrozio masu jer razne "bjuti" vlogerice pre korišćenja šminke, na lice kao podlogu stavljaju lubrikant.

Autori snimaka tvrde da im lubrikant pruža sveži izgled kože, a da je najbolje namazati ga na čisto lice pre korišćenja pudera i bronzera.

 

 

Vlogerica Radi ističe da je sastojak propylene glycol iz lubrikanta odličan jer pruža koži hidratantni izgled.

 

 

S druge strane ovaj trend zgrozio je dermatologe kao i hemičara Brusa Grina koji je osnovao brend SOS Serum za negu kože.

Foto: printskrin

Lubrikant za intimnu upotrebu koriste umesto kreme

On je rekao da bi ovaj trend trebalo odmah da se prekine jer lubrikant definitivno nije dobar za kožu lica.

- Mogu da razumem odakle je došla ideja, lubrikanti imaju silikon koji omogućava da se šminka primi za lice i dugo traje, ali mnoštvo lubrikanata ima sastojke koji zatvaraju pore - rekao je i dodao najvažniju informaciju koja će, nada se, odvratiti žene od ovog trenda - lubrikant može, i nakon kratkog korišćenja, da uzrokuje akne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading