WhatsApp U KRIZI! Gube korisnike zbog izmenjenih pravila, pa su uveli nove opcije: Da li je ovo SLAMKA SPASA?!

Autor:

Razonoda

06.03.2021

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Suočen sa odlaskom velikog broja korisnika, zbog uvođenja novih pravila privatnosti, WhatsApp je rešan da na svaki način pokuša da zadrži što veći broj postojećih, ali i da proba da privuče još novih.

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Zato je ta platforma upravo predstavila nove opcije za PC i Mac računare. Korisnici desktop verzije aplikacije, od ove nedelje, imaju mogućnost obavljanja glasovnih i video poziva. WhatsApp posebno naglašava da su pozivi zaštićeni "end-to-end" enkirpcijom, bilo da je reč o komunikaciji između dva računara, ili računara i pametnog telefona.

Inače, mobilna WhatsApp aplikacija za Android i iOS još od ranije nudi mogućnost glasovnih i video poziva, a ta opcija je sada, nakon testiranja sprovedenog tokom prošle godine, postala dostupna i u desktop verziji, piše The Verge.

Obavljanje glasovnih i video poziva za sada je moguće samo između dva korisnika, odnosno "jedan na jedan". Iz WhatsApp-a najavljuju i uvođenje opcije za obavljanje grupnih poziva, ali još uvek nije poznato kada se to može očekivati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading