Ako planirate da šmugnete sa Fejsbuka, mogli biste čak i da ZARADITE: Evo o čemu se radi!

Autor: telegraf.rs, Republika

Razonoda

18.09.2020

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Facebook navodno će plaćati pojedinim korisnicima da na neko vreme prestanu da koriste tu društvenu mrežu. Reč je o delu projekta koji proučava uticaj društvenih mreža na političke stavove i ponašanje tokom narednih izbora u SAD.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Oni koji prestanu da koriste Facebook na neko vreme mogli da zarade i do 120 dolara, prenosi Vašington post. List je objavio fotografiju ankete koja je poslata pojedinim korisnicima društvene mreže Instagram.

Korisnici koji se prijave da učestvuju u istraživanju deaktiviraće svoje naloge na Facebooku ili Instagramu kasnije ovog meseca. Nalozi bi mogli da budu deaktivirani na period između jedne i šest nedelja.

Američki list dodaje da će korisnici uraditi anketu pre nego što ponovo aktiviraju svoje naloge, prenose agencije.

 

U Facebooku očekuju da će u istraživanju učestvovati i do 400.000 ljudi, a ta kompanija neće finansirati rad nezavisnih istraživača koji će sprovesti istraživanje. Očekuje se da rezultati istraživanja budu objavljeni najranije sredinom sledeće godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading