Rešili ste nekoga da blokirate na WhatsAppu? Evo šta ta osoba vidi na svom telefonu!

Autor: Republika

Razonoda

22.08.2020

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

WhatsApp je jako popularna aplikacija za dopisivanje koju mnogi koriste u svakodnevnoj privatnoj i poslovnoj komunikaciji.

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pitanje je šta će se dogodi kada nekog odlučite da blokirate ili on blokira vas.

Za početak, u prozoru za ćaskanje nećete videti kada su zadnji put bili aktivni. Ako nekoga blokirate, nećete od te osobe primati poruke. Čak i ako ih pošalju, nikad se neće pojaviti na vašem telefonu. Vaše informacije (status, promenjene profilne slike, oznaka ‘poslednji put viđen’ – neće biti vidljive osobi koju ste blokirali,  prenosi tportal.

Blokiranje osobe na WhatsAppu će možda prekinuti direktni kontakt s osobom, ali ga neće izbrisati iz vašeg imenika. Kontakt ćete morati da izbrišete ručno iz telefonskog imenika.

Blokadu možete povući, što znači da ako vam treba mala pauza i dalje ćete moći s osobom razgovarati kada blokadu odlučite da poništite.

Komentari (0)

Loading