TVITER UKIDA JEDNU OD BITNIJIH OPCIJA! Od 3. avgusta ne mogu se kačiti ove objave!

Autor: Republika

Razonoda

14.07.2021

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tviter je samo osam meseci od uvođenja, ugasio opciju "fleets", koja je korisnicima omogućavala da kače objave koje traju svega 24 sata.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Kreatori Tvitera su verovali da će zahvaljujući "fleets-u", privući nove korisnike, međutim, kako se to nije dogodilo, opcija je uklonjena. 

Već godinama Tviter se muči da poveća broj novoregistrovanih korisnika kao i da navede postojeće da budu aktivniji, a ne da samo prate šta drugi pišu.

Fleets je trebalo da im pomognu u tome kao kratka forma koju je najpre plasirao Snapchat, a potom dalje razvio Instagram i na njoj dobro zaradio.

Od 3. avgusta korisnici će videti samo aktivne Spaces, live audio chat rooms. Neke od opcija koje su bile dostupne na Fleets, poput editovanja pri korišćenju kamere ili formatiranje u obliku teksta i stavljanje GIF stikera preko fotografija, biće dostupni kod klasičnih tvitova, piše Noizz.rs.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading