Samsung ipak odlaže prodaju Galaxy Fold do daljnjeg

Autor: blic.rs

Razonoda

24.04.2019

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samsung je potvrdio da pomera početak prodaje svog prvog savitljivog telefona iako je Galaxy Fold trebalo da dođe do korisnika do kraja meseca. U narednih nekoliko nedelja korejska kompanija objaviće kada će se telefon vredan 2000 dolara naći u slobodnoj prodaji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Želimo da naši korisnici imaju najbolje moguće iskustvo i zbog toga smo, nakon inicijalnih povratnih informacija, odlučili da odložimo prodaju nove kategorije uređaja Galaxy Fold kako bi se uverili da će ispuniti visoke standarde kakvi se očekuju od Samsunga - stoji u zvaničnom saopštenju Samsunga.

Kako je ranije pušten priorder kupci su dobili obaveštenje da će detalje o dostavi dobiti za dve nedelje, negde posle 6. maja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Do pomeranja datuma prodaje došlo je nakon što je nekoliko primeraka Galaxy Fold, savitljivog telefona iz Samsunga, imalo problema sa displejem. U pitanju su uređaji koji su bili na testiranju kod novinara, a na kojima je greškom skinuta zaštitna folija sa ekrana. Zabeleženi su i drugi problemi sa displejom, a iz Samsunga kažu da će ojačati zaštitu kao i dodatno edukovati potrošače oko korišćenja Folda.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading