DANKIN DEDA PROGOVORIO O UBISTVU UNUKE! ''Želim da skinem ljagu sa porodice, iskra i dalje tinja!''

Autor:

Hronika

12.04.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan je istakao da je porodica doživela veliku tragediju i da se trude da se izbore sa neprijatnostima koje ih okružuju.

DANKIN DEDA PROGOVORIO O UBISTVU UNUKE! ''Želim da skinem ljagu sa porodice, iskra i dalje tinja!''

Foto: facebook

Deda Milan, nakon tragedije koja je zadesila porodicu Ilić, otvorio je dušu. U očima punim suza, izjavio je da porodica planira da se zvanično oglasi tek nakon završetka istrage. Milan izražava nadu da je Danka možda još uvek živa, jer tela njegove dvogodišnje unuke još uvek nema. Istakao je da su u kontaktu sa policijom i da dobijaju sve važne informacije za istragu, ali istovremeno i naglasio da ih neugodni komentari na ulici dodatno opterećuju, prenosi Telegraf.

Milan je istakao da je porodica doživela veliku tragediju i da se trude da se izbore sa neprijatnostima koje ih okružuju. Naglasio je da želi da skinu ljagu sa porodice, posebno sa dece, ali da će o tome tek razgovarati u budućnosti. Takođe je otkrio da Miloš i Ivana trenutno nisu u Boru, jer je Ivana na pregledima zbog trudnoće koju vodi, dok porodica sa zebnjom i nestrpljenjem čeka bilo kakvu informaciju o telu malene Danke.

- Iako sam i dalje u šoku, u meni i dalje tinja neka iskra, jer nijednog traga nema - kaze Milan.

Dankin deda dodaje i da su u kontaktu sa policijom te da dobijaju sve informacije koje su važne za istragu. 

Možemo da pozovemo u bilo koje doba dana i pitamo sve što nas zanima - napomenuo je.

Poslednjih dana, pažnja medija bila je usmerena na selo Zlot, gde su članovi porodice osumnjičenog Dejana izjavili nekoliko gorkih komentara koje su čuli na televiziji. Ova situacija dodatno je opteretila već tešku situaciju porodice Ilić.


- Mene ovde svi poznaju i pamte po rukometu. Želim da skinem ljagu sa porodice, pogotovu sa ove dece, ali o tome ćemo tek pričati - navodi sagovornik.

Danka Ilić iz Bora, devojčica koja nije ni napunila dve godine, ubijena je 26. marta ove godine u Banjskom Polju. Za ovo nedelo osumnjičeni su Srđan J. (50) i Dejan D. (50), ali telo dvogodišnje Danke Ilić još uvek nije pronađeno. Ova tragedija predstavlja zločin kakav Srbija još nije doživela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading