SAZNAJEMO! NOVI TRAG: VEŠTAČE ZEMLJU I TRAGOVE KRVI! Da li se sa TELOM male Danke desilo OVO?

Autor:

Hronika

09.04.2024

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija sada ima novi pravac istrage.

SAZNAJEMO! NOVI TRAG: VEŠTAČE ZEMLJU I TRAGOVE KRVI! Da li se sa TELOM male Danke desilo OVO?

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook

Prošlo je pet teških dana otkad je Srbiju pogodila strašna vest da je malena Danka Ilić (2), za kojom se tragalo 10 dana, ubijena u Banjskom polju kod Bora.

Njeno telo, nažalost, još nije nađeno.

Policija sada ima novi pravac istrage: Veštače se tragovi zemlje i krv koja je pronađena.

Kako saznaje dobro obavešten izvor Republike, policija istražuje zemlju koja je nađena na obući osumnjičenih Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića.

Navodno, zemlja je drugačija na svakom od područja, te policija istražuje tragove zemlje kako bi utvrdila kretanje osumnjičenih i tim putem uspela da pronađe telo dvogodišnje devojčice Danke Ilić.

Pre nekoliko dana je policija iznosila alat čime su, kako se spekuliše kopali i uzimali uzorke zemlje sa različitih područja.

Foto: Dragan Kadić

Policija iznosi alat iz dvorišta

Istražuju se i noževi koji su u vlasništvu osumnjičenih jer se sumnja da na njima ima tragova Dankine krvi.

Policija istražuje i mogućnost da je Danka rakomadana i razbacana, jer prema dosadašnjim istraživanjima ni jedan način potrage za telom Danke Ilić nije uspeo. Ni psi tragači, kao ni dronovi i helikopteri nisu uspeli da lociraju Dankino telo.

Majorka policije Otović Pjanović je između redova prokomentarisala ovu mogućnost rekavši da ne može da zamisli šta su uraili sa telom male Danke Ilić:

Ne mogu da izgovorim to što mislim da su uradili sa telom - rekla je tom prilikom majorka Otović Pjanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

https://www.youtube.com/watch?v=vmw5FQb9B_s

 

Komentari (6)

Loading
lda

09.04.2024 16:40

Sad tek vestace zemlju!? Zar nisu trebali odmah da vestace sastav zemlje sa cipela, guma, odecu, sve... Zar to nije normalno da se odmah uzmu svi tragovi , nego da ih vortaju ubice. Da li nasa policija ume da radi svoj posao. I da toliko cekaju sa hapsennem a da ne stave pod prismotru i 24h pracenje osumnjicenih, a ne da cekaju 2 dana da ih uhapse! Ako su imali odmah osumnjicene, zasto niko nije bio u blizini kuce, auta, dok vekaju da pribave dokaz o hapsenju? Kad vec prisluskuju sve i svasta. I pritisnuti gadove cvrsce, obojicu, a ne da majka kukumavci za salatu. Ne znas u kuci kad ti je dete izaslo i muz!? Pa s kim zivis? Nisu trebali da im daju sina da sahrane dok ne odaju gde je telo male devojcice. Nagodba. Da vide kako je.

Odgovori 44 8
fdsa

09.04.2024 17:20

da je nisu bacili svinjama, ko u filmovima?

Odgovori 4 14
Nin

10.04.2024 17:48

@fdsa - Da nisu dobili ideju od Belivuka?

Ranko

09.04.2024 21:11

N eznam sta cekate uhvatite t e moinstrume i dobro zgazite..Nema tu milosti za te idiote nisu je ni oni imali prema Danki

Odgovori 49 4