5 JEZIVIH ČINJENICA O SVIREPOM UBISTVU MALE DANKE (2): Cela nacija se molila za nju, a oni hladnokrvno ćutali i prikrivali zločin

Autor:

Hronika

04.04.2024

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za ovaj zločin osumnjičeni su Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot.

5 JEZIVIH ČINJENICA O SVIREPOM UBISTVU MALE DANKE (2): Cela nacija se molila za nju, a oni hladnokrvno ćutali i prikrivali zločin

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Dvogodišnja Danka Ilić, koja je bila nestala 10 dana, nažalost je mrtva, a za ovaj zločin osumnjičeni su radnici komunalnog preduzeća "Vodovod" Bor, Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot.

1. OTAC IH SREO NA PUTU, PITAO ZA DEVOJČICU, A ONI TVRDILI DA JE NISU VIDELI

Ministar policije Bratislav Gašić otkrio je jezive detalje o ponašanju osumnjičenih, navodeći da su lagali o svom radnom zadatku kako bi prikrili svoje zločinačke namere. Čak su i otac devojčice sreli na putu, ali su tvrdili da nisu videli Danku, dok je njeno telo bilo u njihovom gepeku.


2. KADA SU UDARILI KOLIMA BACILI DEVOJČICU NA ZADNJE SEDIŠTE AUTOMOBILA

Umesto da odmah pozovu Hitnu pomoć, osumnjičeni su onesvešćenu devojčicu prebacili u zadnji deo automobila preko alata, kako bi je neprimećeno prevezli do deponije gde su je nesrećno bacili.


3. ZA MANJE OD DVA MINUTA BACILI TELO NA DEPONIJU

Nakon što su stigli do deponije, osumnjičeni su telo male Danke bacili za manje od dva minuta, pokazujući neverovatnu hladnokrvnost i bezosećajnost.

4. JEDAN OD OSUMNJIČENIH UČESTVOVAO U POTRAZI DEVOJČICE

Jedan od osumnjičenih, Dejan Dragijević, otišao je čak i tražiti devojčicu nakon zločina, pokušavajući tako da skrene pažnju sa sebe i odvrati sumnje sa svoje osobe.


5. PREBACIVALI KRIVICU JEDAN NA DRUGOG

Dodatno uznemirujuće saznanje je da osumnjičeni međusobno prebacuju krivicu za zločin, dok su čak pokušali i premestiti telo sa prvobitnog mesta odlaganja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading