POLICIJA IZ KUĆE DRAGIJEVIĆA UZELA MOTORNU TESTERU! Sumnjaju da su monstrumi njom raskomadali Dankino telo?

Autor:

Hronika

12.04.2024

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka ubice otkrila i da su forenzičari uzimali dokaze!

POLICIJA IZ KUĆE DRAGIJEVIĆA UZELA MOTORNU TESTERU! Sumnjaju da su monstrumi njom raskomadali Dankino telo?

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Telo male Danke Ilić (2), koja je nestala 26. marta u Banjskom polju, još nije pronađeno. Za njom se intenzivno traga, a policija ne isključuje ni najcrnje mogućnosti.

Kako je Republika i ranije pisala, poučeni bogatom praksom, istorijom, ali i nedavnim zločinima, pripadnici policije ne isključuju ni mogućnost da je telo deteta raskomadano, ali je svakako uzimaju kao rezervu.

Policija je do sada od porodice Dragijević uzela sekire, lopate, ali i motornu testeru, kaže majka ubice Dejana Dragijevića, Svetlana.

Neko drugi je to napravio, pa je njemu smestio. Plašim se od milicije od svih, samo me slikaju. Bili su svi, izneli su svašta, sedam papira imam. Motornu testeru su uzeli, bili su ovi u belim odelima,  uzimali briseve. Od 10 do pola tri ujutru su bili, ima sve u papirima, sve piše. Samo meni dušu da uzmem! Ne znam ništa, ništa ne znam! Bile su komšije na sahrani, a rodbina nije bila - kazala je ona za Informer.

Danka se probudila, oni su je udavili

Kako je MUP saopštio, Dejan i Srđan, koji su osumnjileni za ubistvo Danke, udarili su je automobilom, a potom ubacili u automobil. Nešto kasnije dete se probulo, a oni su je, u strahu da dete ne zaplače, udavili. 

Dete su, kako su priznali, bacili na deponiju, ali se Dejan sa pomagačima vratio i premestio telo na drugu lokaciju. 

Nekoliko dana od priznanja, uhapšeni su i Radoslav i Dalibor Dragijević, zbog sumnje da su pomogli da se telo premesti, a Dalibor je umro od infarkta u policijskoj stanici.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Crni

14.04.2024 16:22

Budite malo profesionalniji i umereniji sa komentatima, razmislite kako bi ste reagovali kad bi ste ovo napisali o svom detetu.