POLICIJA DOVELA MAJKU DANKINOG UBICE NA GROBLJE U ZLOTU: Blokirani svi ulazi, niko ne sme da priđe!

Autor:

Hronika

09.04.2024

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njen sin se tereti za teško ubistvo Danke Ilić (2) u Banjskom Polju.

POLICIJA DOVELA MAJKU DANKINOG UBICE NA GROBLJE U ZLOTU: Blokirani svi ulazi, niko ne sme da priđe!

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook

Majka osumnjičenog Dejana Dragijevića u pratnji policije dovedena je na groblje, prenosi Blic.

Njen sin se tereti za teško ubistvo Danke Ilić (2) u Banjskom Polju.

Nezvanično, Dejan je u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru priznao da je nakon što ju je kolima udario, dete udavio i bacio na deponiju. On je, navodno, rekao da je zatim dva dana kasnije preneo telo na drugu lokaciju. Za monstruozno ubistvo osumnjičen je i njegov kolega iz JKP "Vodovod" iz Bora Srđan Janković.

Policija je krajem prošle nedelje uhapsila i Dejanovog brata i oca. Oni su osumnjičeni da su pomagali u prikrivanju tela.

Dejanov brat umro je u pritvoru u policiji u Boru.

On će biti sahranjen u četvrtak.

Njegova majka danas je u pratnji policije došla na groblje u Zlotu.

Prošlo je pet teških dana otkad je Srbiju pogodila strašna vest da je malena Danka Ilić (2), za kojom se tragalo 10 dana, ubijena u Banjskom polju kod Bora.

Njeno telo, nažalost, još nije nađeno. Nemio događaj koji se desio u međuvremenu zakomplikovao je situaciju - reč je o iznenadnoj smrti brata osumnjičenog za ubistvo devojčice, koji je priznao da je pomogao bratu da se reši tela.

Psihološkinja Vujić Bojović objašnjava o kakvim psihološkim profilima je reč.

- Jako je teško iz pozicije psihologa objasniti ponašanje čoveka kog niste upoznali. Ljudi su razmišljali na "tunel" način, ne videvši širu slike. Nisu pokazali ni trunku empatije, dete su tretirali kao objekat. Teško je staviti se u tu glavu. To bili potpuno neupadljivi likovi, na bilo koji način, ni po čemu se nisu isticali, i da je njihova patologija, da kažem, eksplodirala na neki način, patologija ličnosti, eksplodirala na neki način u situaciji gde su se oni osetili ugroženo - kaže Vujić Bojović.

Dodaje i da je moguće da im je motivacija za takvu svirepost bila izbegavanje odgovornosti i mišljenje da će moći da se izvuku, a osvrnula se i na tri svedoka koji su potvrdili da se Danka Ilić nalazila pored puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

https://www.youtube.com/watch?v=vmw5FQb9B_s

 

Komentari (0)

Loading