"DA NIJE I MAJKA UBICE UHAPŠENA?" Na vratima i dalje stoji katanac, a komšije se pitaju samo jedno "Šta ako je i ona umešana u zločin"

Autor:

Hronika

15.04.2024

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim informacijama, Dalibor je pred smrt priznao da je sa bratom i ocem raskomadao Dankino telo.

"DA NIJE I MAJKA UBICE UHAPŠENA?"  Na vratima i dalje stoji katanac, a komšije se pitaju samo jedno "Šta ako je i ona umešana u zločin"

Foto: ST/Dragan Kadić, Društvene mreže

Svetlana Dragijević iz Zlota, majka Dejana Dragijevića koji je jedan od dvojice osumnjičenih za ubistvo malene dvogodišnje devojčice Danke Ilić, danas se nije vratila svojoj kući.

Naime, prethodnih dana ispred porodične kuće Dragijević konstantno se nalazila policija, međutim, danas to nije bio slučaj.

Ekipa Republike u toku dana, a i u večernjim časovima obišla je njihov porodični dom, ali su tamo jedino zatekli katanac na kapiji.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

Mnogi ne isključuju mogućnost da je umesto sutra u 8 časova ujutru, ona danas saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, a kako navode komšije, po kraju se priča da je možda i ona uhapšena.

- Meštani sela Zlot među sobom šapuću i pitaju se zašto se Svetlana nije vratila kući. Osim toga, ističu da ih posle hapšenja tri člana porodice Dragijević, ne bi iznenadilo da i ona bude privedena - prenose reporteri Republika.rs.

Da podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić, nestala je 26. marta iz dvorišta u kom se igrala sa starijim bratom, dok je njena majka otišla po vodu za sina. Istragom je utvrđeno da su je Srđan Janković i Dejan Dragijević, inače radnici JKP ''Vodovod'' Bor udarili službenim vozilom, a kasnije ju je, kako je sam priznao, Dragijević udavio golim rukama i zajedno sa Jankovićem njeno telo odneo na deponiju.

Dva dana kasnije se vratio sa ocem Radosavom i bratom Daliborom na deponiju, odakle su telo preneli na nepoznatu lokaciju.

Prema nezvaničnim informacijama, Dalibor je pred smrt (preminuo u noći između 6. i 7. aprilu u pritvoru), priznao da je sa bratom i ocem raskomadao Dankino telo, koje su potom odneli na samo njima znanu lokaciju, da bi se navodno otac ponovo vratio i premesito Dankino telo, a sinovima nije rekao gde.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading